ÚLTIM ENTRENAMENT DEL 2005

Els jugadors de l’Hormipresa Igualada han fet aquest divendres l’últim entrenament del 2005. Ha estat especial com tots els d’aquesta setmana situada entre Nadal i Cap d’any. Avui els homes de Francesc Monclús han disputat un torneig d’squash, que han dominat Càceres, Montferri i Edu Fernàndez. Els jugadors, encara cruixits de l’esforç de l’ascens a Montserrat, han tornat a fer un treball de molta càrrega física, treballant músculs que no s’exerciten tant en els partits d’hoquei i tot plegat des d’un ambient més lúdic, com pretenien aquesta setmana els entrenadors. El pròxim entrenament, el primer del 2006 serà dilluns, dia dos. Serà una setmana de 4 entrenaments per preparar l’enfrontament contra el Quevert a la Copa de la Cers i també el del Barça, a la Ok Lliga, que arribarà només 3 dies després i pel qual no hi es disposarà massa temps, tenint en compte el viatge de tornada des del nord de França.

Per cert el primer rival de l’IHC aquest any a Europa ha informat aquest divendres a la seva web de l’enfrontament amb els igualadins. el club francés destaca primer el desori que ha creat la retirada del Benfica, cosa que ha canviat el quadre. Enlloc del Nantes també francés als bretons els ha tocat l’IHC, un equip del que la web en destaca que és una formació professional que visitarà per tercera vegada la Salle Omnisports de Dinan. Els dos precedents van ser els anys 97 i 98 i els roig i verds (els colors del Quevert) van pedre per 1 a 11 i 0 a 4.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *