PLOUFRAGAN 0 – HORMIPRESA IHC 8. A SEMIFINALS EN MAMBO

Finalment la semifinal més comentada aquests últims temps s’ha fet realitat. Igualada i Barcelona jugaran una de les dues eliminatòries que donen accés a la final de la Cers. Serà una semifinal clarament amb regustde Champions. L’altra té un favorit també molt clar, el Vilanova, que s’enfronatrà a la Vendeene francesa. Podem per tant afirmar que una temporada més la final de la Cers serà catalana si no hi ha un autèntic cataclisme.

L’Igualada ha obtingut la classificació de manera brillant, amb un partit molt seriós Ploufragan. L’equip ha hagut de superar la baixa d’última hora de sergi Montferri amb un vessament al genoll (queda clar que el capelladí no triarà la Bretanya per anar de vacances) no ha pogut jugar cap dels dos partits de la Cers que l’IHC hi ha disputat, contra el Quevert per una indisposició i ara contra el Ploufragan per aquest problema al genolls. A més Busquets que ha estat l’autor del primer gol del partit segueix arrossegant problemes als isquiotibials de la cama dreta i ha deixat la pista al minut 8 de la primera part i ja no ha tornat a entrar. D’aquesta manera Monclús només ha disposat d’un canvi efectiu durant tot el partit i els jugadors han acabat jugant molts minuts. Conscients de l’aventatge del partit d’anada (7 a 2) l’Igualada ha plantejat un partit tranquil, sense gaire riscos, amb un 2 i 2 (una tàctica poc habitual en els igualadins). I la veritat és que el resultat ha estat el que es buscava. Els bretons no han arribat massa a porteria (dos penals i un 1 contra porter han estat les intervencions més destacades d’Albert Dalmau) i en canvi els gols han anat caient del cantó català. Amb dos protagonistes destacats: David Càceres que seguiex en un estat de forma impressionant i que ha acabat marcant 4 gols (tots els de la segona part han estat d’ell) i Edu Fernàndez que s’ha pogut retrobar amb el gol i que ha acabat firmant un hat trick.

Els igualadins doncs tornen aquesta matinada de diumenge cap a casa (esperen arribar al voltant de les 4 de la tarda) amb la satisfacció d’haver accedit a semifinals i haver fet possible un dels partits de l’any. L’Igualada-Barça (anada al Blaugrana el 4 de Març, la tornada a les Comes el 18). Un d’aquells partits que han fet córrer opinions i comentaris des de molt abans que s’hagi convertit en una realitat.

PLOUFRAGAN 0 Guillardeau, Henry, Salicrú, Landrin i Gouiffes, equip inicial, Laborde, Dalusson.

HORMIPRESA IHC 8 (5/3) Dalmau, Càceres (4), Raventós, Busquets (1), Edu (3), equip inicial. Dani i Torras.

GOLS: 0-1 Busquets (m. 4.30), 0-2 Edu (m 5), 0-3 Càceres penal (m 15.30), 0-4 Edu (m 17.30), 0-5 Edu (m 22.30). SEGONA PART. 0-6 Càceres (m 13.30), 0-7 Càceres (m 14), 0-8 Càceres (m 20).

FRANCESC MONCLÚS

P- Bé. Feina feta. I ara el Barça.

MONCLÚS- Si. Bé. Intentarem arribar-hi en una bona línia després de Blanes i Noia. Intentarem arribar-hi amb bones referències. L’eliminatòria té una cosa bona, el partit de tornada és a casa. Mirarem de treure un resultat bó allà i tirar-ho endavant a les Comes.

P- Abans de parlar del partit, que tal està el Sergi?

MONCLÚS- Té un vessament al genoll. Segurament hi té líquid. El té bastant inflamat. A l’últim entrenament a les Comes el Campo ja li va haver de fer un massatge perquè se’n sentia. Pot tenir alguna pessigada al menisc i amb el viatge i tal se li ha posat pitjor. Aquest dilluns ens ho mirarem amb els doctors del club i decidirem que fem. Potser treient-li una mica de líquid n’hi ha prou i pot estar a punt per dissabte. Ja ho veurem.

P- I el partit?

MONCLÚS- Bé. Volíem un partit tranquil. Per això hem fet una defensa una mica més tancada, mantenint el 2 i 2, amb atacs més controlats. I ens ha anat bé. Malgrat la lesió del Sergi i que el David Busquets ha jugat molt poc. Clar, tenia només un canvi i tots hem hagut de jugar molts minuts. El Jordi ha sortit de titular i ha estat molt bé. I el Càceres amb 4 gols ha estat espectaculars, igual que l’Edu que ha recuperat gol. Bé. Hem fet un partit seriós.

RESULTATS TORNADA VUITENS DE FINAL

Ploufragan 0 – HORMIPRESA IHC 8

Vendeene 4 – Uttingen 1

Novara 3 – Vilanova 3

FCB 10 – Saint Omer 1

SEMIFINALS

FCB _ HORMIPRESA IGUALADA

La Vendeene – Vilanova

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *