MONTFERRI. FINS DEMÀ NO SE SABRÀ L’ABAST DE LA SEVA LESIÓ

Fins dimarts a la tarda no se sabrà exactament l’abast de la lesió al genoll que li va impedir a Sergi Montferri de jugar a Ploufragan. Aquest matí l’han visitat els metges del club, Cañamares i Abad, i s’ha decidit fer una ressonància magnètica per poder concretar un diagnòstic. Ara mateix no es descarta res. Tant pot ser un trencament del menisc com un pinçament. La lesió de Montferri, els problemes als isquiotibials de Busquets i l’absència de l’Edu, que avui recull a Pamplona el premi al millor equip del 2005 concedit a la selecció estatal que va guanyar el campionat del mon a San José, Califòrnia, ha obligat a l’equip tècnic a posposar l’entrenament previst per avui i traslladar-lo a demà. L’Edu rep aquest guardó en un bon moment perquè coincideix amb el seu retorn al gol amb un hat trick a la Bretanya. Si el davanter és la cara de l’actualitat, la creu li ha tornmat a tocar a Sergi Montferri, un altre cop amb problemes físics aquesta temporada.

P- Com estàs avui, Sergi?

MONTFERRI- Avui no em fa tant mal. He pres anti-inflamatoris i he descansat a casa aquest diumenge i estic millor. Gairebé no noto molesties. Estic bé. Però m’han vist els metges i no han descartat res, des d’un trencament a un pinçament. Demà farem la resonància i veurem que hi ha.

P- Recordes quan et vas poder fer la lesió?

MONTFERRI- Home, una estrabada forta no la recordo, no. Dijous vaig fer un mal gest i després notava una cosa estranya al genoll, em començava a espetegar. El Coco s’ho va mirar i ja no li va agradar massa. Però no em feia mal ni s’havia inflamat. Potser el viatge tant llarg hi va ajudar però a Ploufragan ho tenia molt inflat i ja no vaig poder ni entrenar.

P- Tu a la Bretanya no hi tornaràs ni que et paguin les vacances, no?

MONTFERRI- Home, la veritat és que he tingut molt mala sort. Hi he anat dos cops per partits que no eren complicats i cap dels dos cops he pogut jugar. De fet està sent una temporada de mala sort, perquè surto d’una cosa i caic en una altra. Esperem que hagin vingut totes juntes i que s’acabi aviat.

Per acabar un últim apunt de l’actualitat de la Ok LLiga. L’ex-preparador físic de l’IHC, Ramon Rosanas, ha estat destituit com a tècnic del Voltregà pels últims mal resultats que havia tin gut l’equip osonenc. El seu lloc l’ha ocupat Joan Font, que de fet ja posava el carnet d’entrenador que no tenia Rosanas. Font ha debutat amb victòria a Massanet per 2 gols a 3.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *