MONTFERRI. A L’ESPERA DE LA RESSONÀNCIA.

Sergi Montferri s’ha sotmés aquest dimarts a la tarda a una artroscopia per saber l’abast real de la seva lesió al genoll. Els resultats definitius no se sabran fins aquest dimecres. La impressió, però, és que pot acabar sent una lesió no tan greu i que el jugador, que està recuperat de les molesties de la inflamació, podrà reintegrar-se als entrenaments per preparar el partit contra el Blanes. Aquesta és com a mínim l’esperança del tècnic Francesc Monclús que aquest dimarts ha dirigit la primera sessió preparatòria de la setmana sense el defensa de Capellades però si amb el retorn de l’Edu que dilluns va rebre amb la selecció espanyola a Pamplona el premi de la AEPD (Asociació Espanyola de la Premsa Esportiva) al millor equip del 2005. El davanter igualadí està força recuperat dels problemes físics que arrossegava producte de l’acumulació de competicions disputades sense descans aquest últims dos anys. Segurament el premi i el hat trick a la Bretanya l’han ajudat a sentir-se encara millor. També ha participat a l’entrenament, pràcticament al 100 per 100, David Busquets a qui el descans d’aquestes últimes hores li ha anat de perles per poder seguir superant l’estrabada als isquiotibials que el persegueix des de Vilafranca.

La intenció del cos tècnic és baixar el volum de treball per passar a fer entrenaments més selectius. Fins ara s’ha treballat molt la quantitat, s’ha carregat molt, de cara als partits decisius que es juguen a les pròximes setmanes (Cers i Copa del Rei) i ara es considera que cal passar a la següent fase que és més de qualitat. Aquest dimarts s’han fet encara algunes sessions de peses però ja ha estat a un ritme més suau. Es preten que ara surtin els beneficis del treball intens d’aquestes setmanes per poder trobar qualitat en les prestacions dels jugadors. Aquesta setmana la plantilla del primer equip de l’Hormipresa IHC tornaran a entrenar-se dimecres i dijous. Divendres faran festa i dissabte afronatran un decisiu partit a casa copntra un Blanes que ha anat a més a mesura que ha anat avançant en la competició, que té clares opcions de ser al play-off i que dels últims 3 partits fora de casa n’ha guanyat dos (a Vilafranca i Alcoi) i n’ha perdut un a la pista del Reus. Un rival molt complicat que necessitarà primer de tots els jugadors (d’aquí l’interés per descartar quan abans millor una lesió més important del Sergi Montferri ) i després d’aquests nivells d’excel.lència que ara esperen els tècnics com a fruit del duríssim treball fet en els entrenaments.

Per cert ja se saben els àrbitres del Hormipresa Igualada- Blanes. Seran la parella Molina-Bifet.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *