DIAGNOSTIC MONTFERRI: MENISC TRENCAT.

S’ha confirmat la pitjor hipotesi en la lesió de Sergi Montferri. O gairebé. El resultat de l’artroscopia que se li va fer ahir a la Mutua Igualadina ha confirmat que té un trencament de menisc. De tota manera té sort que el trencament no és recent (fa temps que el tenia trencat sense saber-ho), que no li fa mal i que no és porter (Egurrola l’han hagut d’operar aquesta setmana per una lesió igual i s’estarà 6 setmanes de baixa) De moment el defensa de Capellades esquivarà el quiròfan. Els metges del club creuen que pot aguantar fins a final de temporada amb l’ajut d’una genollera especial. Segons els doctors la lesió ja no pot anar a més i si no hi ha inflamació el jugador podrà jugar el que queda de temporada, això si, hi haurà alguns exercicis que no podrà fer en els entrenaments. De fet avui no ha participat encara en la sessió de preparació perquè encara no tenia aquesta genollera de protecció. Montferri, però, es troba bé, no li fa mal ni té el genoll inflat. Per tant és allò que dèiem, es confirma la pitjor hipòtesi, però, amb atenuants. Ara això no treu que aquesta sigui la pitjor temporada dels últims 10 anys pel que fa a lesions o problemes físics. Per sort Busquets està força recuperat de la seva contractura als isquiotibials i l’Edu està molt millor de la seva càrega física i l’equip pot assimilar una mica millor les lim itacions que suposa aquesta lesió.

L’Hormipresa ha fet aquest dimecres el segon entrenament de la setmana. S’han començat a treballar situacions reals de partit (tenint en compte el joc que farà el Blanes) en 4 contra 4 en periodes reduits de temps i amb alta intensitat de joc i de velocitat. També s’ha treballat tàctica individual (amb jugades d’atac i rematades a porta). Pel que fa a l’anàlisi al joc del rival, Monclús ha destacat que "defensen molt bé. Afinen molt a qui ha de marcar cada jugador i ho preparen molt. En contrapartida això pot tenir uan lectura positiva si s’aconseguix trencar aquesta preparació amb encreuaments i bloquejos. Això ens pot permetre trobar espais". El tècnic igualadí ha explicat que l’equip de la Selva té jugadors determinants com Armengol o Lladó que juguen molt bé les diagonals i que són molt explosius, Raed que es mou molt bé per darrera la porteria i te un gran canvi de ritme o l’Ivan TIbau, decisiu quan està bé. Per Monclús queda clar que "serà un rival molt complicat. Dels últims 6 partits n’ha guanyat 4".

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *