MONTFERRI: JUGARÉ. ARA VENEN 15 DIES DECISIUS

Sergi Montferri s’ha reincorporat als entrenaments aquests dijous. Ho ha fet al mateix nivell que els seus companys i d’aquesta manera s’assegura la seva participació en l’importantíssim partit de dissabte contra el Blanes. La sessió ha consistit en exercicis de tècnica individual, de contratacs i remats (buscant ser més letals) i en partidets de 3 contra 3. Demà els jugadors tindran festa.

P- Sergi, com estàs?

MONTFERRI- La veritat és que he entrenat bé. He forçat una mica quan corria per veure si m’aguantava i la veritat és que si. No ho tinc inflat però, això si, noto una sensació estranya, una mica incòmode però si fins ara he pogut jugar i ja tenia la lesió, ara seguiré jugant. Avui no m’he posat la genollera, ja la tenia però no me l’he posat. Dissabte me la posaré per jugar.

P- I per tant ens esperarem a l’estiu per operar-nos.

MONTFERRI- Si, si. Més endavant. M’han dit que seria una artroscòpia i que en 15 dies estaria a punt per entrenar. De moment ens centrarem en aquests pròxims 15 dies. Ens hem de posar tots les piles perquè ens hi juguem molt, tots. Després ja veurem. Si no em molesta seguirem fins a final de temporada. A l’estiu ho arreglem i començem la próxima temporada amb normalitat.

P- És el primer cop que has d’anar al quiròfan?.

MONTFERRI- No, no. Em vaig trencar un dit quan era petit i estava a la base. Però ja m’han dit que és una operació senzilla, amb artroscopia i recuperació ràpida.

P- Aquesta temporada et perseguiexen les lesions, però tu seguiexes aguantant. La veritat és que ets la imatge de l’épica de l’esport.

MONTFERRI- Si, no tinc molta sort, però hi ha moltes ganes. Tots. Avui he vist els companys amb moltes ganes, hem entrenat amb molta intensitat.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *