L’IHC HA VOLAT CAP A LES CANARIES AMB EL DUBTE DE BUSQUETS

L’Hormipresa Igualada ha surtit aquest divendres al matí a les 11 de l’aeroport del Prat cap a Tenerife via Madrid. Els jugadors han fet aquest dijous l’únic entrenament de cara al partit de dissabte a les 7 hora catalana al Pancho Camurrias de Tenerife. Busquets ha estat present a la sessió preparatòria, tot i que no s’ha entrenat. El davanter igualadí ha fet estiraments i s’ha sotmés a una sessió de massatges dels quadriceps de les dues cames afectats encara per la contrcatura que es va fer contra el Tordera. Busquets ha viatjat amb la resta de companys i es decidirà si juga en l’escalfament previ al partit. Tant els metges del club com el fisioterapeuta creuen que podrà jugar però que no estarà al 100 per 100.

L’expedició igualadina no han pogut entrenar i han decidit fer un passeig per la ciutat. En aquest cas tècnics i jugadors faran només una sessió de vídeo en que revisaran l’últim partit contra el Tordera i sobre tots dos partits del Tenerife, un d’ells el de la primera volta a les Comes. Qui si que tindrà molta feina és Jordi Campo, el fisio, perquè haurà de fer una llarga sessió de massatges vist els efectes de l’acumulació de partits d’aquestes últimes setmanes, sobre tot en els jugadors que més minuts estan en pista com els dos Davids o l’Edu.

Pel que fa al rival l’equip tècnic considera que la peça clau és Miquel Angel Sànchez que torna a estar endollat al gol i que és quart màxim golejador de la Ok Lliga amb 22 gols (empatat per cert amb el seu company d’equip, Creus i amb Mia Ordeig del Vic). Sànchez no va jugar dimarts a Reus per acumulació de targetes i per tant estarà a punt per aquest dissabte. Els canaris està fent una temporada sensacional i són favorits en aquest partit. I més si tenim en compte que l’IHC no hi ha guanyat mai i que aquesta temporada només s’han emportat la victòria del Pancho Camurrias tres equips (el Barça, el Reus i el Shum) i que només han cedit tres empats més. De tota manera ara mateix el Tenerife és a dos punts dels igualadins i per tant si s’aconseguís treure un bon resultat podria acabar sent un partit de més de 3 punts. El partit començarà a les 6, hora canària (les 7 a Catalunya) amb arbitratge de Valverde i Lòpez.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *