ELS ÚLTIMS DIES DE TRANQUIL.LITAT ABANS DE LA BOGERIA DEL PLAY-OFF

L’Hormipresa Igualada tanca aquest divendres els entrenaments de l’última setmana "normal" abans que arrenqui el play-off. L’arribada d’aquest sistema d’eliminatòries es trauduirà en un augment considerable del nombre de partits i per tant també de la tensió de la competició. A partir d’ara, com diu el tòpic, tot seran finals. La primera, divendres 28 a 2/4 de 10 a les Comes. De fet l’IHC tindrà una setmana vinent intensa. Entrenaments dilluns, dimarts i dimecres, partit divendres, de nou entrenament dissabte i altre cop partit diumenge, (a 2/4 d’1 el segon del play-off). Serà una setmana de molta exigència física i per això tota l’atenció es concentra ara en l’evolució dels jugadors que arrosseguen molesties o fins i tot lesions. És el cas de Sergi Montferri que ahir dijous no va participar a l’entrenament perquè va assistir a la segona sessió del tractament de factor de creixement que segueix amb el doctor Cugat. De moment el defensa de Capellades està aguantant bé el sobre-esforç de mantenir-se en pista amb el menisc trencat. L’Edu Fernàndesz, per la seva banda, ha evolucionat bé de la càrrega que va notar a l’abductor esquerra durant el partit contra el Vilanova de dimarts. Ahir es va exercitar amb normalitat. Igual que Busquets, tot i els maldecaps als quadríceps, que de fet no li vam impedir d’explosionar al 100 per 100 en el partit contra l’equip del Garraf. Pel que fa a Pep Torras ahir li van treure el guix que portava des de l’operació de lligaments del turmell. Es va poder constatar que tenia alguns punts infectats, se li van desinfectar i se li substituir el guix per una vena compressiva. En principi no hi ha d’haver entrebancs i la seva recuperació ha de seguir el terminis previstos. De fet Pep Torras va poder assistir a l’entrenament que van fer els seus companys, amb l’absència ja comentada de Sergi Montferri i el reforç de 2 jugadors de la base, el davanter Marc Povedano i el porter Oriol Martínez. Va ser una tarda distesa, amb exercicis de competitivitat però sense plantejaments tàctics sobre el rival, feina aquesta que es deixa per la setmana que vé, sobre tot per dimarts quan es farà la tradicional sessió de DVD. L’entrenament d’aquest divendres tindrà un tó més físic, tenint en compte que aquest dissabte i diumenge no hi ha competició, perquè es disputa la fin al tornada de la Copa de la Cers entre el pròxim rival de l’IHC, el Vilanova i el FC Barcelona, amb 3 a 1 de l’anada pels blaugranes.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *