COMPTE ENRERA PEL PLAY-OFF

La plantilla del primer equip de l’Hormipresa Igualada viu un cap de setmana força estrany, sense partit. El motiu és la final de la Copa de la Cers enVilanova i el Barça que ha acabat amb victòria final dels blaugranes per 0 a 2 ( 5 a 1 al global de l’eliminatòria). De fet serà el segon cap de setmana consecutiu sense competició, l’anterior a causa de les festes de Setmana Santa. Per aquest motiu i tot i que entremig s’ha disputat l’última jornada de la Ok LLiga, els tècnics han decidit fer aquest divendres un entrenament físic per acabar de potenciar l’equip en el rush final de la temporada que arrenca divendres amb el primer partit de play-off contra l’equip del Garraf. Ha estat més d’una hora i quart d’exercicis i circuits, tots en pista i amb patins. Després els jugadors amb el reforç dels juvenils Ton Baliu i Jordi Truyols, han treballat situacions específiques de partit.

Sergi Montferri ha tornat aquest divendres als entrenamnets, després que dijous rebés la segona sessió del tractament de factor de creixement que està seguint amb el doctor Cugat per aconseguir reforçar el menisc trencat i poder aguantar així i fins a final de temporada. I de moment els resultats estan sent positius ja que el defensa de capellades no ha hagut de deixar de jugar cap dels partits que s’han disputat des d’aleshores. Mentrestant Pep Torras ha començat ja a fer els primers exercicis de rehabilitació, molt suaus, molt inicials, sota la direcció del preparador físic del primer equip, Ivan Olvera.

L’equip tornarà a entrenar-se dilluns, en una setmana molt intensa, amb sessions també dimarts i dimecres, partit divendres, entrenament dissabte i altre cop partit diumenge. I és que comença la bogeria del play-off.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *