A 4 DIES DEL PLAY-OFF

La plantilla del primer equip de l’Hormipresa Igualada ha tornat ja a la feina per preparar els dos partits de play-off d’aquest cap de setmana contra el Vilanova. Partits que per cert ja tenen àrbitres. El de divendres el dirigiran J. Molina i A. Gòmez i el de diumenge LL. Delfa i J. Gòmez.

El treball d’aquest primer entrenament de la setmana ha estat bàsicament tècnic, centrat en situacions de partit, però dedicat ja totalment al partit de divendres a les Comes. S’han exercitat aspectes defensius, també els contratacs, s’han fet atacs amb superioritat o sense, amb pressió o sense, totes les variants de joc possibles però sempre intentant reproduir les circumstàncies amb que els jugadors es podrem trobar en el primer partit d’aquest play-off. Els tècnics han quedat molt satisfets per la intensitat amb que han treballat els jugadors, amb el suport en aquesta ocasió de dues perles de la pedrera: els juvenils Ton Baliu i Jordi Truyols.

El vestidor igualadí és conscient de la dificultat de l’eliminatòria contra l’equip del Garraf. Tècnics i jugadors tenen clar que ni el partit de dimarts passat a les Comes, ni la final de la Cers que el Vilanova va pedre diumenge contra el Barça seran una referència per aquests enfrontaments. Francesc Monclús ha volgut alertar especialment del parany que pot suposar que el Vilanova arribi amb dues baixes destacades com són Grassas i Del Riu. Per Monclús seria un error creure que això els pot fer més vulnerables i per això ha demanat als seus jugadors la màxima concentració en tots els partits i fins a l’últim segon.

Aquest dimarts, segon entrenament de la setmana, pel qual s’ha previst un treball molt més orientat a la tàctica, amb una anàlisi detallada del rival, que inclourà una sessió de DVD. Després la plantilla de l’IHC es reunirà en un sopar al qual es previst que hi assisteixi també el president de l’entitat, Francesc Fontanellas, per desitjar sort als jugadors de cara a la fase final de la OK LLiga que ara arrenca.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *