QUEDEN NOMÉS 3 DIES

Cada cop s’atança més l’inici del play-off i això es tradueix en un augment de la intensitat del treball dels jugadors l’Hormipresa IHC per intentar aconseguir l’accés a les semifinals de la lliga. Aquest dimarts, penúltim entrenament abans del primer partit divendres, la plantilla igualadina ha treballat per espai de dues hores a les Comes. S’ha incidit especialment en volum de partit, intentant reproduir el que els jugadors es trobaran en el primer enfrontament de la sèrie. Segons Francesc Monclús davant tindran "un rival molt fort, malgrat les baixes de Grassas i Del Riu, que serà més ofensiu del que és habitualment perquè dels 5 jugadors que els queden 4 són davanters i el cinqué, en José Edo, és un home que entra molt bé des del darrera". Per aquest motiu el tècnic igualadí ha destacat repetidament la necessitat de fer una molt bona defensa " amb moltes ajudes, perquè no podem repetir les errades que vam tenir durant 7 o 8 minuts a la segona part de l’últim partit de la lliga regular si no volem tenir molts maldecaps. Ara, si fem una defensa compacta i sense fissures els podrem agafar algunes contres amb aventatge i això ens pot afavorir. La clau és tenir control defensiu per vestir bons atacs". Per això avui a l’entrenament, que ha comptat amb la presència dels jugadors de la base Oriol Martínez, Marc Povedano i Jordi Casanovas, s’ha intentat posar a punt els mecanismes de les transicions, bàsicament l’equació: velocitat i eficàcia .

Després del treball de pista, l’equip ha repassat el DVD de l’últim partit de la lliga regular que va enfrontar els dos equips i després s’ha trobat en un sopar amb una representació de la directiva encapçalada pel president de l’entitat, Francesc Fontanelles. El president els ha volgut transmetre tot el suport del club de cara a l’inici de la fase decisiva de la Ok LLiga i els ha demanat la màxima intensitat i concentració.En realitat, en paraules del tècnic igualadí, "la plantilla està preparada, molt animada, assumint la responsabilitat de començar bé aquest any el play-off i amb l’esperança de poder arribar a Vilanova amb un 2 a 0". Perquè tothom té molt clar de la dificultat de poder guanyar al pavelló de les Casernes.

Aquest dimecres els jugadors igualadins faran l’últim entrenament abans dels dos partits del cap de setmana. De fet, entre el primer i el segon, hi ha prevista una sessió preparatòria, però serà suau, de manteniment o recuperació segons els casos, i només amb bambes, sense arribar a posar-se els patins. Per tant tot el treball tàctic i tècnic s’haurà de deixar enllestit en aquest últim entrenament.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *