DOS DIES, I PLAY-OFF

Sergi Montferri ha estat el protagonista, sense desitjar-ho, de l’últim entrenament de l’Hormipresa Igualada abans del primer partit del play-off contra el Vilanova. El defensa de Capellades s’ha ressentit del genoll i ha hagut d’abandonar la sessió de preparació aproximadament 20 minuts abans que s’acabés. Montferri ha notat algunes molesties al menisc que té trencat i que la cama no estabilitzava bé i ha preferit anar-se’n al vestidor com a mesura de precaució. Ara tot dependrà de la seva evolució a les pròximes hores (aprofitant que els jugadors tenen descans aquest dijous) per saber si podrà jugar o no contra l’equip del Garraf. La decisió es pendrà durant l’escalfament previ a aquest partit. Aquesta és el primer entrebanc pel jugador des que va començar el tractament de factor de creixement amb el doctor Cugat, que pretenia reforçar el genoll afectat i evitar així que hagués de passar pel quiròfan abans que s’acabés la temporada.

De tota manera ha estat l”únic però que se li pot posar a un últim entrenament en el qual els jugadors han tornat a demostrar molta intensitat i concentració, conscients del molt que s’hi juguen en aquesta primera eliminatòria del play-off. Com en totes les sessions previes a un partit s’han treballat situacions reals en previsió del que els igualadins es poden trobar en pista,. Amb especial atenció a la defensa. S’han buscat solucions a les accions ofensives que pot intentar el rival en aquest partit del play-off. La plantilla del primer equip de l’IHC ha estat reforçada en aquesta ocasió pels juvenils Ton Baliu i Marc Povedano, que també són els jugadors triats per Francesc Monclús per completar la convocatòria per aquest enfrontament. Els jugadors es trobaran, com ho fan sempre, 2 hores abans del partit i arribaran 1 hora i mitja abans a les Comes per començar a viure totes les emocions d’una competició com el play-off.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *