HA ARRIBAT EL PLAY-OFF. CÀCERES: HEM DE SER FORTS A CASA

Ja està aquí. Aquest divendres arrenca el play-off. A 2/4 de 10 comença la fase decisiva de la lliga. Tot el treball, tot el sacrifici, els maldecaps i les alegries, tot, absolutament tot, queda ara marcat pel resultat d’aquesta sèrie de partits que enceten l’Hormipresa Igualada i el Vilanova a les Comes. La valoració definitiva de la temporada pot dependre d’aquests quarts de final.

Esportivament per part igualadina el principal dubte segueix sent Sergi Montferri, que es va ressentir de la seva lesió a l’entrenament de dijous. No es decisirà si pot jugar fins l’escalfament previ al partit. Això a banda de la baixa de llarg termini de Pep Torras. Els juvenils Ton Baliu i Marc Povedano són els jugadors convocats per Monclús per completar les 10 places disponibles. El Vilanova té dues baixes per sanció, Del Riu i Grassas, i dos jugadors a una sola targeta, Dominguez i Boira. Però més enllà de les baixes del rival el més important en un play-off és la motivació, la concentració amb la que l’afronta l’equip.

P- David, com està l’equip. Com afronta el play-off?

CÀCERES- Amb moltes ganes. Sabem que hem de jugar a tope perquè el Vilanova o li jugues així o no el pots guanyar. Ells sempre van al màxim, potser no tenen una plantilla de molt renom, però són molt complicats. I tot i perdre la final de la Cers l’altre dia, la veritat és que van tenir tota una festa, amb tot el públic donant-los suport, i segur que venen molt motivats.

P- I com se’l pot guanyar a un equip així?

CÀCERES- Crec que no hem de mirar al Vilanova sino a nosaltres mateixos. Si defensem al màxim, i seguim arribar com fins ara a porta, perquè som un equip que arribem molt, tindrem moltes opcions. Si juguem com sabem crec que els podem acabar guanyant.

P- Per tant, no hem de mirar les seves baixes. Aquí no s’hi valen relaxaments.

CÀCERES- No, perquè ja sabem que els equips que venen amb baixes encara hi van més, juguen més motivats i són molt difícils. Ara, això no vol dir que no intetem d’aprofitar-ho. hem de sortir a correr molt, per cansar-los al màxim, perquè només tenen 5 jugadors i ho poden notar. A més tenen dos jugadors amb targetes i també els pot condicionar.

P- L’IHC és el tercer millor equip de la lliga a casa. Ho hem de saber aprofitar perquè la seva pista és molt complicada.

CÀCERES- Si, la veritat és que crec que estem forts a casa. I més en els últims partits. Estem molt bé en defensa i ho hem d’aprofitar. De fet durant tota la temporada hem estar molt segurs a casa. Hem tingut poques errades i ara hem de seguir igual.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *