CRIDA A LA FORÇA DE LES COMES

Aquest divendres l’Hormipresa Igualada juga una autèntica final contra el FC Barcelona a les Comes. Si no s’obté la victòria (merescuda ja als dos primers partits de la sèrie) serà l’últim partit de la temporada. Per això el club ha decidit fer una campanya per promoure que el pavelló estigui ple a vesar i que la Força de les Comes es torni a convertir en el principal aliats dels jugadors. L’IHC enviarà a les pròximes hores una carta a tots els socis amb dues invitacions perquè puguin convidar a familiars o amics a prendre part de manera activa en la gesta de guanyar al Barça i de pas a presenciar un dels millors enfrontaments que es pot veure actualment a l’hoquei mundial. A més es previst que al partit hi assisteixin també grups amb grallers i timbals. En aquest sentit hi ha la possibilitat que també s’hi desplaçi una i càmara de la Televisió de Catalunya que està elaborant un reportatge sobre folklore igualadí, i que enregistraria l’animació especial del grup Mal Llamp de Sta.Caterina durant un esdeveniment diferent als llocs on habitualment actuen: en un partit d’hoquei.

Mentrestant els jugadors segueixen preparant el 3er. partit de la sèrie de semifinals, que per cert ja té àrbitres: Valverde i Sandoval. El primer entrenaments de la setmana, aquest dimarts, ha servit per activar un altre cop als integrants de la plantilla del primer equip després del sobreesforç del cap de setmana. Els jugadors reconeixen que estan cansats però també que el descans de dilluns els ha servit per carregar piles. Aquesta primera sessió s’ha dedicat a exercitar sèries d’1 contra 1, remats a porteria… i després s’ha completat amb un partit i l’habitual revisió dels últims partits en DVD. En aquest cas tècnics i jugadors han repassat els dos partits del Palau Blaugrana, especialment el segon. El missatge recurrent ha estat que tot i que es perd per 2 a 0 l’eliminatòria, el joc i la imatge oferta a Barcelona fan que l’equip en surti reforçat i que això ha de permetre que les dues derrotes es transformin ara en una victòria. Això si, Francesc Monclús ha incidit molt en que per aconseguir-ho han de mantenir el nivell de joc exhibit al Blaugrana. Els tècnics volen evitar que torni passar com a la Cers quan l’equip va tenir ansietat per marcar molt ràpid i es va jugar molt precipitat. La clau és mantenir ritme i intensitat dels partits jugats fins ara.

A l’entrenament d’aquest dilluns hi han pres part junt amb els integrants del primer equip els juvenils Jordi Casanovas i Ton Baliu

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *