MONCLÚS: NOMÉS LA SORT HA ESTAT DETERMINANT

L’Hormipresa IHC torna aquest dimarts als entrenaments. L’equip n’ha sortit reforçat dels dos partits jugats al Palau Blaugrana, més enllà del resultat. Per joc, per projecte, per compromís la plantilla va demostrar que està en el millor moment de la temporada tant físicament com mental. Tots els jugadors saben que són importants, cadascun té clar el paper que li pertoca i l’executa a la perfeccció. L’únic problema van ser els resultats. L’IHC s’ha enfrontat aquesta temporada 7 vegades amb el Barça i no l’ha pogut guanyar cap cop. Això que no seria cap novetat per la majoria dels equips del mon de l’hoquei, Igualada inclós, si que ho és si ens mirem el joc. Els igualadins s’han merescut un millor resultat en més de la meitat d’aquests enfrontaments. Al partit de la OK LLiga a les Comes, a les semifinals de la Copa del Rei i als dos partits de play-off. Aquests han estat partits en que l’Hormipresa ha fregat amb els dits la victòria i només la convinació d’arbitratges, efectivitat blaugrana i mala sort han acabat per impedir-ho. Els jugadors intnetaran aconseguir, per fi, el primer triomf aquest divendres a 2/4 de 10, amb l’ajut de l’afició.

P- Francesc, ja has repassat els partits en DVD. Refermen la sensació que hauríem d’anar com a mínim 1 a 1 i que podria ser fins i tot un 0 a 2?.

MONCLÚS- Si, si. És així. El que et queda és el resultat final, després d’haver fet dos bons partits i en una pista com la del blaugrana que no se’ns dona bé. I et sap greu. Perquè físicament estem molt bé, estem jugant bé, els jugadors creuen en el projecte… I veus que finalment no n’hem tret res. Que tampoc no és cert, perquè si que n’hem tret. N’hem tret força i confiança en el que estem fent. Ara ho hem de seguir portant a la pràctica.
P- Com ho hem de fer per acabar de guanyar-los. Portem molts partits jugant molt bé i no els acabem de guanyar….

MONCLÚS- La veritat és que tret del primer de lliga al Palau i dels dos de la Cers (sobre tot el del blaugrana), a la resta hem estat sempre dins del partit, hem aconseguit no perdre de més de dos gols i això ha estat la clau (perquè ells quan se’n van del marcador t’acaben matxacant). Un cop hi estàs a prop, com hi hem estat hi ha altres condicionants com la sort. La sort en contra jugant contra el rival més fort. Contra això no s’hi pot jugar. Si els superes i ells tenen sort, pot acabar perdent. va passar divendres i amb el gol d’or d’ahir i amb la copa del Rei. vam ser molt competitius però no vam tenir sort.I això ha estat decisiu. De fet en aquests dos partits només la sort ha estat determinant. I això quan parles del millor equip és importnat. Només ens han superat amb sort. Ara hem de jugar al màxim per intentar superar-ho.
P- Satisfet per tant de l’equip, no?

MONCLÚS- Molt. Físicament estem molt bé i tots lluitem al màxim perquè tothom sap i té clar que totes les peces són importants. És mèrit de tots.[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *