TORRAS TORNA. MONTFERRI, UN ALTRE ENSURT.

Entrenament accidentat aquest dimecres a les Comes. En l’espai de 15 segons un mateix jugador ha rebut un cop d’stick a l’ull i una bola al front. Jugador que no pot ser altre que Sergi Montferri, l’home que s’emporta el 90% de les trompades aquesta temporada. Els jugadors estaven fent un treball de 4 contra 4 quan en una bola interior el Sergi ha rebut un cop involuntari d’un stick a l’úll dret, en el qual se li ha fet un petit vessament. Ha tardat un minuts a recuperar-se i just 15 segons després de reprendre’s l’exercici una bola li ha anat directe a la cella i se li ha inflat. Montferri ha hagut de deixar d’entrenar. Ja eren les 6 i els jugadors han acabat la sessió entrenant els llançament de penals. Pràctiquen les penes màximes tirant contra una porteria on s’hi ha instal.lat una fusta amb forats, a qui anomenen amb bon humor "portera". La plantilla de l’Hormipresa IHC ha intensificat aquests exercicis des de fa 4 setmanes, tot i que durant la temporada s’han anat fent de manera periòdica. De moment sense massa resultats perquè les estadístiques no són precisament molt bones. L’equip porta fallats els últims 12 penals tirats. Tot i això el treball acabarà notant-se encara que els tècnics asseguren que no és tant fàcil la mecanització com en altres esports com l’handbol o el bàsquet on hi ha un contacte directe entre la pilota i la mà. Aquí hi ha un intermediari (l’stick) que fa que la precisió sigui més difícil d’aconseguir i per tant que aquesta mecanització es faci de manera molt més lenta.

A l’entrenament d’aquest dimecres, l’últim abans del 3er partit de semifinals, els integrants de la primera plantilla amb el reforç dels juvenils Truyols i Raja, s’ha treballat volum de partit, amb consignes tàctiques especifíques pel tipus de joc que fa el rival. Un equip que utilitza molt el joc interior, tot i que en aquest partit potser especularan una mica més. Per això s’ha treballat molt la defensa. El barcelona disposa de jugadors d’embergadura com Panadero o Borregan que reben molt bé d’esquena, que protegeixen la posessió amb el braç i que són molt difícils de marcar perquè guanyen molt bé la posició habitulament amb revers i tir. I a la mínima sensació de contacte provoquen molt bé el penal. Davant d’això l’únic que es pot fer és intentar que no rebin en bones condicions i després afegir-hi ajudes i control exterior per evitar que descarreguin la bola cap al llençament de fora l’àrea de Paez o Benito. De fet és la defensa que els igualadins van executar al Blaugrana i que va ser una de les claus del bon joc en els dos partits. Ara s’intentarà repetir a les Comes en un partit a cara o creu i pel qual s’espera una molt bona entrada al pavelló.

Els aficionats que vulguin ajudar a l’equip en la sempre complicada feina de guanyar al Barça es trobaran també amb una molt bona notícia. Pep Torras tornarà a estar amb l’equip. El defensa igualadí torna a una convocatòria 51 dies després que es lesionés en un entrenament. Torras es va trencar els lligaments del turmell el dia 2 d’Abril i el van operar el dia 7. Hauran estat per tant 54 dies sense poder vestir-se la samarreta arlequinada. Des de l’últim cop que va va poder jugar, contra el Vic 4 a 3, s’ha perdut 8 partits (Vic, Shum, 5 contra el Vilanova i 2 contra el Barça). Ara divendres serà a la banqueta tot i que encara és molt just perquè pugui jugar. Encara li falta una setmana segurament, però els tècnics desitjen que estigui amb l’equip i participi de la unió d’esforós que es necessitaran per intentar donar la sorpresa contra el Barça.[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *