CÀCERES, BUSQUETS I O. BARGALLÓ AMB CATALUNYA. MONTFERRI AL QUIRÒFAN

Finalment ja hi ha llista de Catalunya per la Tarradellas Cup a Blanes. Entre els seleccionats hi ha tres jugadors de l’Hormipresa IHC: David Càceres, David Busquets i Oriol Bargalló. La resta de jugadors convocats són Llaverola (Liceo), Tibau (Blanes), Guillen (Lloret), Caldú i Garcia (Reus), Adroher (Vic) i Masoliver (FCB). El jugador blaugrana és la gran novetat després que hagi renunciat a anar amb Espanya a l’Europeu de Monza. Camps i Tarrida ja han fet treballar aquest dimecres als jugadors en el primer entrenament que s’ha fet a Tordera. La Tarradellas Cup es jugarà del 29 de juny al 2 de juliol a Blanes i Catalunya podria obtenir el títol en propietat.

De moment qui ja pot lluir un títol honorífic és l’Igualada Hoquei Club, perquè és l’equip que més jugadors aporta a les dues seleccions: la nacional catalana (Busquets, Càceres i O. Bargalló) i l’estatal (Jordi Bargalló i Edu Fernàndez). De fet es dona la circumstància que si es jugués ara un Catalunya-Espanya s’enfrontarien la defensa de l’Hormipresa contra la davantera igualadina. Amb 5 jugador l’IHC és l’equip més seleccionat, pel darrera hi ha el Reus i el Vic amb 4 i el Barça amb 3. Noia, Porto, Liceo, Lloret i Blanes n’aporten 1 cadascun. Aquest és un dels fets més destacables de la plantilla igualadina per la pròxima temporada. Tot els integrants sèniors de l’equip són o han estat internacionals. A més dels que ja hem citat també han estat seleccionats Eloi i Montferri (amb l’estatal) i Raventós amb les dues (la catalana i l’estatal). De fet la presència de jugadors a les seleccions podria haver estat més alta si, per exemple, Sergi Montferri no estigués lesionat. Després de la gran capacitat de sacrifici que ha exhibit aquesta temporada el defensa de l’IHC, Montferri passa aquest dijous a la tarda pel quiròfan a la Clínica del Pilar de Barcelona per solucionar la seva lesió de menisc. L’operació, una artroscopia la dirigirà el doctor Cugat i i el jugador de Capellades estarà perfectament recuperat per poder començar l’stage amb els seus companys (a Viella del 8 al 12 d’Agost). De fet Montferri confia que divendres al migdia ja serà a casa.

P- Sergi, com estàs?. És la teva primera operació?

MONTFERRI- Si, si, és el primer cop. No havia tingut mai una lesió importnat com aquesta que m’obligui a passar pel quiròfan.

P- I ja deus tenir ganes de solucionar-ho, no?

MONTFERRI- Si i tant. Tinc ganes que m’ho arreglin, que pugui començar ja la recuperació i que el dia 8 pugui estar ja al 100 per 100 com la resta de companys.

P- T’han dit el calendari de recuperació?

MONTFERRI- En 4 o 6 setmanes estaré al 100 per 100. la primera i segona setmana potser no podré fer gaire recuperació però després ja començaré a treballar. Ara les pautes encara no me les han donades. Demà els ho demanaré.

P– I és que deu n’hi dó de l’any que has passat, eh!

MONTFERRI- Si, si ha estat molt dur. He rebut els cops que no havia rebut mai. Ara, si tot és això…

P- Perquè del dit ja estàs bé del tot, no?

MONTFERRI- Si, si. Totalment. P- Malgrat les lesions, hi ha un fet que s’ha d’elogiar. No sé si hi has reflexionat però has jugat 3 mesos i mig amb el menisc trencat, 18 partits (15 de la Ok Lliga, 2 de la Cers i 2 de la Copa del Rei).

P-És una exhibició de resistència. Ja t’hem rebatejat com Robocop.

MONTFERRI- No, no hi havia pensat. Però és que jo no em pensava que podria aguantar tant. Vaig pensar que se m’acabava la temporada. La veritat és que ha anat força bé. I he pogut aguantar força. P- Parlant ja de la pròxima temporada.

P- Hi ha un equip que il.lusiona i que permetrà moltes convinacions, no?

MONTFERRI- Si, si. Crec que hi ha un bon bloc i que es poden fer coses positives. L’estructura és molt bona. necessitarà un periode d’adaptació però crec que serà curt i que aviat podrem fer coses positives i donar espectacle.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *