MONTFERRI, OPERAT

El defensa de l’Hormipresa Igualada, Sergi Montferri, l’han operat aquest dijous a la a la tarda a la Clínica del Pilar de Barcelona per solucionar el trencament de menisc que el jugador arrossegava des del 18 de Febrer. El doctor Cugat ha estat l’encarregat de fer-li una artroscopia al genoll afectat que ha pogut resoldre la lesió sense cap entrebanc. Montferri ja era a l’habitació a les 9 del vespre i aquest divendres al migdia ja podria tornar cap a casa. El període de recuperació va de 4 a 6 setmanes i per tant el defensa de Capellades estarà a punt per l’stage de Viella de principis d’Agost.

Mentrestant la selecció segueix el seu treball de cara a la Tarradellas Cup, amb la presència de tres jugadors de l’IHC, Càceres, Busquets i Oriol Bargalló. Aquest dijous els homes de Camps i Tarrida s’han exercitat al Palau Blaugrana. Un dels tres internacionals catalans, Busquets, serà l’únic representant de l’Igualada en la primera fase del torneig dels Titans que es fa aquest cap de setrmana al Vendrell. Busquets farà equip amb dos ex-companys seus, Llaverola i Cairo, en una seu on hi haurà 9 equips més amb la participació de fins a 30 jugadors. alguns d’ells tan destacats com els jugadors del Barça D. Paez i Lopez o del Lloret Torra i Carbó.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *