MONTFERRÍ: TOT HA ANAT MOLT BÉ

El defensa de l’Hormipresa Igualada Sergi Montferri ja és a casa seva. Montferri ha sortit aquest migdia de la clínica del Pilar de Barcelona on li ha fet una artroscopia per solucionar el trencament de menisc que arrossegava des de fa 5 mesos. L’operació ha estat tot un èxit i el mateix jugador ha destacat que té molt bones sensacions.

P- Sergi, com ha anat tot?

MONTFERRI- Tot molt bé. M’han tret la part trencada, que era molt petita, com una ungla del dit. I despres m’han acabat de retallar el menisc perquè quedés uniforme, però el doctor Cugat estava molt satisfet perquè no l’havia hagut de tocar massa. De fet he anat veient l’operació pel monitor i ha estat molt interessant. El doctor m’anava explicant els passos. Ha estat molt interessant. He vist per exemple com es movia el troç de menisc trencat i quan i on em feia mal. Per cert, el doctor ha vist que tenia també una lesió a la ròtula, probablement d’un cop, que no em feia mal, però com que ja hi erem posats ha decidit arreglar-ho també.

P- I ara vas embenat?

MONTFERRI- Si, si, vaig embenat des del turmell fins al quadíceps. Dilluns a la tarda m’ho treurà, em farà les cures i ja em dirà les pautes de recuperació. Aquest matí ja he fet alguns exercicis amb ell i ha vist que no em feia mal, que havia passat bona nit i que no ho tenia inflat, i per això m’ha dit que podia marxar cap a casa.

P- Serà una revetlla amb poc ball, eh!

MONTFERRI- Si, si, però val més això que no patir conseqüències. Ja m’ha dit que haig de tenir la cama alçada si no se’m carregaria. I tot i que camino bé i puc posar el peu a terra, em fan anar amb crosses fins dilluns, per no carregar massa. Hauré de fer exercicis 3 cops al dia, prendre’m anti-inflamatoris, fer-me una punxada a la panxa perquè la sang circuli bé i portar un protector plàstic… i arribar al màxim a l’stage i deixar ja les lesions enrere.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *