BUSQUETS: UN TITÀ AMB LA SELECCIÓ

Amb la temporada oficialment ja acabada i amb els jugadors de vacances, entre cometes perquè n’hi ha 5 que estan treballant amb les dues seleccions, tota l’atenció se centra en l’evolució dels post-operatori de Sergi Montferri, que dijous a la tarda va ser operat del menisc. Aquest dilluns el defensa de l’IHC ha passat una primera revisió a la consulta del doctor Cugat que ja li ha retirat l’embenat que ara porta des del turmell fins al genoll i li ha donat pautes pel procés de recuperació.

Mentrestant David Busquets, David Càceres i Oriol Bargalló segueixen treballant amb la selecció catalana i Edu Fernàndez i Jordi Bargalló ho fan amb l’estatal. Qui debutarà primer és la catalana ja que el cap de setmana que vé disputarà la Tarradellas Cup a Blanes. Els jugadors de Camps i Tarrida faran aquest dimarts l’últim entrenament a Tordera i dijous quedaran concentrats a Blanes.

Precisament un dels seleccionats, David Busquets, ha estat un dels participants de la primera fase de l’ Ok Titans, aquest torneig de 3 contra 3 que busca donar espectacle a l’hoquei patins. Busquets, junt amb Llaverola i Cairo (els guanyadors de la primera edició del torneig) van acabar quarts de la fase que s’ha disputat aquest cap de setmana al Vendrell (2 victòries, 3 derrotes) i s’han classificat per la fase final que tindrà lloc del 27 de juny al 2 de juliol a VIlanova i la Geltrú. Allà s’hi trobaran amb l’equip d’un altre internacional de l’IHC, el porter Oriol Bargalló, que jugarà amb Enrico Mariotti i el jugador del Reus, Marc Gual. A més també hi haurà l’equip campió al Vendrell (Paez, Benitó Tarrés) i equips tant potens com el del Negro Paez, Egurrola i Borregan, o el guanyador de l’any passat(Calonge, Sànchez, Pons).

L’equip dels igualadins Busquets i Llaverola s’ha vist en certa mesura perjudicat pels problemes amb la superficie sobre la qual s’ha disputat la primera fase d’aquest torneig, ja que no era del tot regular (estava posada sobre uns taulons col.locats al damunt mateix de la platja) i hi entrava tant la sorra com la humitat que provocaven que rellisqués més que en altres ocasions. De tota manera l’equip tindrà l’opció de reeditar el títol que va aconseguir amb els mateixos companys l’any 2004 a Lloret de Mar.

P- David, abans arriba el torneig de Blanes més difícil que mai perquè la selecció ja ha guanyat les dues primeres edicions, no?

BUSQUETS- Si, si. De fet sempre és difícil. Per les seleccions que hi ha i pel Blanes que intentaran guanyar-lo d’una vegada. I nosaltres també ho intentarem. Anirem a disfrutar i a treballar molt fort perquè representem tot un pais.

P- I és precisament això el que us fa treure forces d’on ja no en queden després d’una temporada molt llarga, no?

BUSQUETS- Si, si, si. Sempre és un honor representar el teu país, que fa que encara que estiguis cansat et buidis a la pista. Ens motiva molt jugar per Catalunya.

P- Som l’equip que més jugadors aportem a les seleccions (5 en total). Una prova més que tindrem un equip molt compacte la pròxima temporada?

BUSQUETS- És clar. Tenim molts jugadors a les seleccions (el David, l’Oriol i jo a la catalana, i l’Edu i el Jordi a l’estatal). I això vol dir que tindrem un equip molt competitu, amb jugadors en un bon moment de joc, reconeguts pel seu nivell, amb moltes possibilitats, amb moltes convinacions. Crec que tenim una plantilla forta.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *