ESTIU 2006. XAVI ESTRUCH. ÉS UN ESTIU MOLT ESPECIAL PER MI.

"Finalment la Copa no vindrà a Igualada com pretenien club i ajuntament. La FEP ha elegit Alcoi, a la comarca de l’Alcoià-Comtat, a Alacant, com a seu de la 64 ena edició de la Copa del rei. La Federcaió Espanyola ho justifica per la tradició esportiva d’aquesta ciutat i perquè Alcoi celebra aquest any el 750 aniversari de la seva creació. La Copa, per tant, l’organitzarà el Club Patí Alcodiam Salesià que d’aquesta manera ja té plaça assegurava entre els 8 equips que hi prendran part els dies 1, 2, 3 i 4 de Febrer. Una competició que el PROINOSA IGUALADA buscarà tornar a guanyar 14 anys després de l’últim títol (contra el Voltregà a Santiago de Compostel.la). Després la Copa s’ha convertit en un impossible. Ll’IHC ha jugat un total de 6 finals (és l’equip que més cops hi ha arribat en aquets última dècada) i les ha perdut totes. Els de Francesc Monclús lluitaran aquest any per acabar amb el malefici en un estiu marcat més per les ganes de tornar a treballar que per l’habitual necessitat de desconectar i fer vacances

Xavi Estruch

P- Plans d’estiu. Crec que un de molt clar avui mateix, no?

X.ESTRUCH- Home, aquest estiu és una mica especial. Em caso. Avui és el dia. I me’n vaig de viatge de noces a Costa Rica.

P- Una bona manera de començar un atemporada. Tu també estàs tant il.lusionat com tothom?

X.ESTRUCH- Doncs la veritat és que si. Ja em faria gràcia d’estar aquí durant l’stage per poder-los anar a veure però dona la casualitat que estaré fora de viatge. Però és el que comento a la gent, que és un final de temporada amb sensacions diferents d’altres anys que normalment sempre s’acabava una mica estressat d’hoquei. Aquest any acabem diferent. Hi ha una il.lusió,moltes esperances en el projecte d’equip per l’any que vé que fa que la gent, almenys jo personalment, tingui ja ganes de començar a engegar la temporada i a disfrutar.

P- Xavi tu ets un home que defineixes molt bé els partits, el joc, les estructures internes de la jugada… la veritat és que t’hi podries dedicar. Amb aquesta visió privilegiada que creus que poden aportar els nous?

X.ESTRUCH- Òstres, això que dius que defineixo molt bé els partits no sé si creure’m-ho, el que si que diu tothom és que fa molts anys que segueixo l’hoquei però em costa molt de veure les coses de dins la pista, però… dels nous, carai, són dos jugadors amb molt de nom a l’hoquei lliga que fan que la qualitat de l’equip pugi un nivell substancial i crec que portaran aquest esgraó que a vegades ens falta una mica d’agressivitat, d’experiència, de mala llet per acabar de rematar la feina i acabar d’arribar més lluny.

P- El pitjor record i el millor que s’emporta el Xavi d’aquesta temporada? O alguna curcumstància especial que hagis viscut perquè tu estàs allà baix al costat dels jugadors.

X.ESTRUCH- Mira, tot i que vam perdre m’emporto molt bones sensacions del penúltim partit de lliga que vam perdre al Palau a la pròrroga amb gol d’or. Vaig disfrutar moltíssim amb el joc de l’equip i quan vam arribar a la prórroga vaig pensar que era nostre. Ni que haguessim perdut d’aquell partit me n’emporto molt bon record. I com a mal partit, sense cap de concret.Vam passar molt mala época després de Nadal, que ningú no rutllava massa bé… aquella etapa és el record menys agradable de la temporada.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *