L’EDU, ENCARA DUBTE

El davanter del PROINOSA Igualada, Edu Fernàndez, segueix sent el principal dubte de Francesc Monclús de cara al partit de dissabte a Vilanova. De moment segueix descansant per recuperar-se de la seva contractura als bessons i isquiotibials de la cama dreta. L’Edu no es va entrenar ahir i no ho farà tampoc aquest divendres. Ara mateix el més propable és que es perdi el partit que s’ha de jugar a la capital del Garraf com ja li va passar dimarts a Sant Sadurní. L’altre jugador que arrosega molesties és Sergi Montferri. Ahir es va entrenar però molt lleugerament (amb remats a porta i treball individual) i aquest divendres intentarà forçar una mica més el ritme. En el seu cas la decisió sobre si pot jugar o no al pavelló de les antigues casernes es pendrà poc abans del partit. Aquests problemes físics i el cansament acumulat de la resta d’integrants de la plantilla ha fet que aquest dijous hagi estat un dia d’intensitat més baixa comparat amb els anteriors. Al matí s’ha repetit una sessió més tàctica i sense càrrega física (amb remats a porta, faltes assajades…) d’una hora escassa. A la tarda l’entrenament ja ha estat més llarg, d’una hora i tres quarts, amb pràctica tàctica amb volum de partit. Francesc Monclús espera que els seus jugadors, tot i l’exigència física d’aquest tram de la pretemporada, estiguin més forts mentalment que en l’últim partit i puguin mantenir el ritme en un enfrontament que no tindrà absolutament res d’amistós. La derrota del Vilanova contra el Vic per 1 a 5 cou i amb tota seguretat l’equip que aquesta temporada entrena Mazon intentarà recuperar part del credit perdut a costa de l’IHC. Per això s’endevina un partit dur, difícil, i trabat com si la competició oficial ja hagués començat. De moment als igualadins encara els queda un entrenament abans del desplaçament a una pista que resum el millor i el pitjor de la temporada passada. A les casernes l’IHC va patir el pitjor marcador de tot l’any però alhora va ser l’escenari també d’una de les alegries més grans del campionat, amb aquella sensacional exhibició de l’Oriol i de tot l’equip amb la victòria per 0 a 1 que va portar a l’Igualada a les semifinals. En tot cas, i de moment, la de dissabte és només una escala en el llarg camí de preparació d’una temporada en la qual tothom espera viure més moments dels segons que no pas dels primers.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *