A VILANOVA, EL TERCER

El PROINOSA Igualada juga aquest dissabte a Vilanova (a 2/4 de 10) el tercer partit de preparació d’aquesta pretemporada, després d’haver aconseguit fins ara una victòria i una derrota. Francesc Monclús podrà disposar finalment de Sergi Montferri, molt recuperat de les seves molesties al genoll, però la participació de l’Edu és força més dubtosa. El davanter igualadí tampoc no ha pres part a l’últim entrenament i ja porta tres dies de descans absolut. No es descarta de tota manera que pugui acabar jugant alguns minuts.

L’entrenament d’aquest divendres ha servit bàsicament per acabar de lligar alguns aspectes defensius. Els moviments d’atac ja començen a donar resultats però el cos tècnic vol millorar les prestacions defensives. Per això s’ha incidit especialment en treballar els conceptes defensius per aconseguir que les noves incorporacions automatitzin els nous sistemes. Un treball que passarà la seva revalida a Vilanova. Francesc Monclús ja els ha dit als seus jugadors que el partit al pavelló de les antigues casernes serà una bona referència junt amb el partit de presentació contra el Follonica, de cara a l’inici de la Ok Lliga.

L’IHC es trobarà en el Torneig de la Ben Plantada un Vilanova molt canviat en relacíó a la temporada passada (amb Mazon, Del Amor i Arellano com a principals novetats) però que mantindrà el seu joc físic com a arma principal. D’aquí la importància d’una bona defensa, amb un treball en bloc de tots els jugadors. Per cert, Francesc Monclús repeteix convocatòria en relació al partit de Noia, i Oriol Martínez torna a ser el porter elegit per acompanyar al titular Oriol Bargalló.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *