VILANOVA 4- PROINOSA IHC 3. FESTIVAL PERNAS

Quan Francesc Monclús els deia divendres als seus jugadors que el partit de Vilanova havia de ser una referència del que serà la competició poc es podia pensar que qui més faria per complir aquest pronòstic seria l’àrbitre del partit. Pernas s’ha esforçat al màxim per seguir la tradició d’arbitratges horrorosos fora de casa i amb la seva actuació ha aconseguit influir poderosament en el resultat final. Ha estat benevolent amb la duresa local, ha mirat amb lent d’augment les faltes visitants (amb targeta vermella per l’Eloi i blava al Jordi Bargalló) i sobre tot ha fet ciència ficció amb l’anulació d’un gol del mateix Bargalló que hauria suposat el 4 a 4 definitiu. El 9 igualadí ha guanyat posició des del fons de la pista i ha batut Arellano amb un remat de cullera. Un gol claríssim que Pernas ha anul.lat amb l’argument surrealista que Bargalló havia agafat l’stick del seu rival, sense tenir en compte que per fer un remat de cullera es necessiten les dues mans i, de moment, el Jordi Bargalló, tot i que a vegades pot semblar que en té més, només juga amb una mà a cada braç.

Per tant més enllà del resultat final i de l’actuació extravagant del col.legiat el que realment importa és la valoració del joc que ha fet l’equip en aquest punt de la pre-temporada. I la veritat és que el PROINOSA Igualada ha jugat una bona primera part, amb un bon treball en defensa. Això s’ha mantingut mentre els jugadors han estat frescos físicament. A la segona part s’ha acabat notant, com en els partits anteriors, la gran despesa física que els jugadors estan fent en aquest inici de temporada i tot i que l’equip ha seguit arribant molt a porta ho ha fet sense atacs de qualitat. De tota manera l’equip ha estat capaç de remuntar un 3 a 1 en contra i si no hagués estat pel "factor Pernas" hauria acabat també empatant el partit.

El Vilanova ha encetat molt d’hora el marcador amb un gol de Boira al minut 6 de la primera part, però l’Edu (que al final ha pogut jugar tot i que no els minuts que li són habituals) ha aconseguit empatar al minut 12 amb el primer dels dos penals que ha transformat en aquest partit. Amb 1 a 1 ha acabat la primera meitat. A la segona s’ha tornat a avançar l’equip local amb un gol de Del Amor al minut 2 i un de Julibert 7 minuts més tard. Aleshores ha tornat a aparèixer l’Edu. En dos minuts, del 18 al 20, ha fet dos gols (un d’ells altre cop de penal) i ha acabat firmant, tot i les molesties que arrossega, un hat trick. El partit semblava abocat a l’empat, però a falta de dos minuts Boira ha fet el 4 a 3 aprofitant una falta directa. Jordi Bargalló ha fet el gol que igualava definitivament el marcador però Pernas s’ha obstinat a canviar-li l’anatomia i a convertir-lo en el primer jugador de la Ok LLiga amb 3 mans. L’anul-lació del gol, absolutament legal, li ha acabat donant la Ben Plantada al Vilanova. Ara a l’IHC li queden dos amistosos més abans de començar la OK LLiga, contra el Tenerife i el Follonica a casa. I com deia Monclús als vestidors "hem d’estar preparats per això i més. Perquè de rivals així, amb arbitres així, ens en trobarem molts".

VILANOVA 4 (1/3) Arellano, Del Riu, Grassas, Del Amor (1), Boira (2), Julivert (1) , Ros.

PROINOSA IHC 3 (1/2) O. Bargalló, Càceres, Montferri, J.Bargalló i Busquets, equip inicial. Edu (3), Éloi, Raventós i Baliu.

GOLS: 1-0 Boira (p) (m 6), 1-1 Edu (p) (m 12). SEGONA PART 2-1 Del Amor (m 2) 3-1 Julivert (m 9), 3-2 Edu (18), 3-3 Edu (p) (m 20), 4-3 Boira (fd) (m 23).

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *