ARRIBA LA SETMANA DEL GRAN ESPECTACLE

El PROINOSA Igualada torna als entrenaments aquest dilluns i obre la que serà ja la quarta setmana de preparació de cara a l’inici de la lliga. Serà també la setmana de l’esperadíssim partit contra el Follonica de dissabte que tancarà la festa de presentació de tots els equips del club. La festa icloura moltíssimes sorpreses i permetrà també donar a conèixer totes les novetats que el club ha introduit aquest estiu, la primera i més evident de totes, la campanya de promoció que s’ha pogut veure als carrers de la ciutat.

L’IHC arriba a aquesta quarta setmana després d’haver constatat que hi ha coses que no canvien a la OK LLiga (veieu crònica del partit contra el Vilanova) i que caldrà treballar molt fort i mantenir una altíssima concentració per no desviar-se del rumb que el vestidor s’ha marcat. A banda del marcador i del joc que va fer l’equip a Vilanova, de la capital del Garraf arriben bones notícies: d’una banda, la recuperació de Sergi Montferri que va poder jugar sense molesties i de l’altra, la cosntatació que l’Edu Fernàndez, amb problemes i tot, segueix sent una garantia de gol. La parella que formen amb Jordi Bargalló pot ser demolidora. I més si s’hi afegeixen les assistències de Càceres, les explosions de Busquets, la fortalesa defensiva de Montferri, els tirs exteriors de l’Eloi, els revers amb penetració del Baba, la suavitat i inteligència del Ton i , és clar, les aturades espectaculars de l’Oriol. Tot això és el que els jugadors volen oferir als seguidors aquest dissabte a les Comes en l’enfrontament contra l’actual campió d’Europa. El vestidor vol que aquest partit, a més d’una referència de cara a l’imminent començament de la Ok LLiga, sigui un autèntic espectacle amb majúscules. Hi contribuirà el fet que a partir d’ara ja es rebaixa molt la intensitat i el volum del treball físic. perquè les bateries ja han quedat prou carregades. Això farà que els jugadors recuperin la frescor i que el joc en surti beneficiat. De moment ja no es repetiren les sessions dobles, i per primer cop els jugadors tindran un dia de descans intersetmanal. Abans hauran fet tres entrenamnets i un partit. Serà dimecres a les Comes contra el Tenerife. De tota manera serà difícil abstreure’s del que serà el partit de la pre-temporada: el PROINOSA IHC-Follonica de dissabte.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *