ATENCIÓ PRINCIPAL A LA DEFENSA

El Proinosa Igualada entra, en paraules del mateix tècnic igualadí, en la setmana clau de la preparació de cara a l’inici de la lliga. És la setmana en que ja s’ha de veure, encara que sigui de manera embastada, quina serà la línia de joc de l’equip per aquesta temporada, amb la incorporació de Jordi bargalló, Eloi Gaspar i Ton baliu.

Aquest dilluns ja s’ha notat la reducció del nivell físic dels entrenaments de l’IHC. S’ha rebaixat el volum del treball per poder tenir la plantilla més fresca de cara als dos partits d’aquesta setmana, Tenerife i especialment el Follonica de dissabte. Aquest dilluns s’ha treballat específicament la defensa, repassant conceptes bàsic de situació de joc (com defenses en inferioritat, accions de 2 contra 1). La principal preocupació de Monclús en aquests moments, Edu Fenàndez, ha pogut participar a l’entrenament pràcticament al mateix nivell que els seus companys. Només en alguna de les sèries de joc s’ha optat perquè descansés i fes treball alternatiu. La resta de jugadors estan tots a punt per afrontar el doble partit contra canaris i italians.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *