PREOCUPACIÓ A L’IHC

El PROINOSA Igualada Hoquei Club segueix aquestes últimes amb preocupació l’evolució de l’estat de salut del president de l’entitad, Francesc Fontanellas, ingressat en un hospital de Barcelona en estat greu. Les mostres de suport i solidaritat cap al president de l’entitat han estat nombroses i han arribat des de tots els sectors de la vida ciutadana i esportiva del pais. Tot i la dificultat del moment, tots els estaments del club, directiva, jugadors, s’han esforçat per mantenir la seva activitat diària, com de fet sempre els ha demanat el president. Per exemple els jugadors del primer equip han fet el segon entrenament de la setmana, previ al partit que juguen aquest dimecres a les Comes contra el Tenerife. La sessió s’ha basat en volum de partit, treballant referències de joc en situacions reals (defensa, transició, atac amb conceptes). El cos tècnic vol que aquesta setmana l’equip faci un salt qualitatiu i que arribi a un nivell alt de joc. Tot i que els jugadors encara reconeixen que estan molt cansats els tècnics creuen que dissabte contra el Follonica, l’equip pot estar a un 80 % de les prestacions que pot oferir un cop començi la competició oficial. Mentrestant el rival d’aquest dimecres torna a ser un equip complicat (com tots els de la pre-temporada) per augmentar l’exigència i estimular la concentració. Un Tenerife que podria ser per cert rival del PROINOSA a la Cers aquesta temporada i que també serà al bombo dissabte a Saint-Omer. Els canaris van fer una gran lliga la temporada passada i ara mantenen el mateix bloc, amb la incorporació d’Edo del Vilanova. Per tant és un equip rodat i compenetrat que intentarà tornar a fer història a la màxima competició de l’hoquei estatal.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *