A LA RECERCA DE LA CONTINUITAT

El PROINOSA Igualada segueix preparant el partit de dissabte a les Comes contra el Lleida Llista. Aquest dimecres els jugadors de Francesc Monclús han treballat sobre tot conceptes defensius. Sobre tot l’engranatge de canvis de marcatges atenent que el Lleida juga molt en situacions de dos, un fa entrada i penja la bola a l’altre, per exemple. També s’ha mirat de potenciar l’atac propi, de 4 contra 4, tenint en compte que el Lleida fa individual amb canvis de marcatge (no com molts altres equips com el Liceo o el Reus que mantenen els aparellaments invariables durant tot el partit). A més l’equip de la Terra Ferma tanca molt enrera la línia defensiva. Això obligarà als igualadins a buscar fòrmules per obrir-la, evitant les entrades pel centre i descarregant més per les bandes.

Aquest dijous la plantilla del primer equip del PROINOSA IHC farà l’últim entrenament de la setmana. Finalment la sessió de DVD es farà abans d’aquest últim entrenament, a les 4 de la tarda, perquè el tècnic Francesc Monclús ha volgut ampliar els partits del rival que vol que estudiin els seus jugadors. Ara repassaran els 3 partits que els de Ponent han jugat fins ara com a visitants, a Lloret, Vigo i Voltregà, amb un balanç d’una victòria, un empat i una derrota. També dedicaran un temps a estudiar el joc que l’equip va fer a Reus, en aquest cas, per descobrir la manera de mantenir la intensitat de la primera part, sense interrupcions, durant tot el partit. Aquest és el gran objectiu del vestidor igualadí de cara als pròxims partits. De moment si es manté el nivell que es veu en els entrenaments, la desitjada continuitat de nivell de joc, comença a estar més a prop.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *