EL PROINOSA VOL SER EL DE LA PRIMERA PART DE REUS

El PROINOSA Igualada ha fet aquest dijous una autèntica sessió d’autoanàlisi. Asseguts davant el televisor, jugadors i tècnics, han vist el partit de dissabte passat a Reus i han pogut confirmar les bones sensacions que va deixar el seu joc però també les llacunes que es van poder observar en els 10 primers minuts de la segona part. L’IHC també ha pres bona nota del joc del Lleida com a visitant. Hi ha alguns elements que destaquen poderosament: la capacitat de muntar contratacs molt ràpids tant bon punt recuperen una bola, tenen una defensa molt equilibrada i amb ajudes que tanca línies molt a prop del rectangle. Contra tot això la clau serà no tirar-se massa a sobre de la defensa rival i tenir un alt control de bola (com el que si que van demostrar a la primera part a Reus i en canvi es va trobar a faltar en el mal inici de la segona).

Després de la sessió de DVD els jugadors han aplicat aquests conceptes a la pista, en el que ha estat un típic últim entrenament de la setmana. Molt volum de partit buscant bones referències i molt control de bola. El protagonista de la sessió de preparació ha estat el porter de l’IHC. L’Oriol Bargalló ha celebrat el seu 28 aniversari en un moment de joc i rendiment realment espectacular. També protagonisme per l’altre Oriol, també porter, l’Oriol Martínez a qui aquesta setmana li toca per rotació ocupar el lloc de segon porter a la convocatòria de Francesc Monclús. En canvi qui no podrà ser a la banqueta és l’entrenador del Lleida, l’igualadí Joan Carles, que ha estat sancionat per la FEP amb dos partits de suspensió pels incidents que hi va haver al partit contra el Vilanova. De tota manera el club lleidatà encara hi podria presentar una cautelar i l’ex-jugador de l’IHC, Barça i Liceo podria dirigir el seu equip des de peu de pista. La presència que si que està assegurada a les Comes és la d’una representació de jugadors de la base del Club Hoquei Castellet, que han estat convidats pel club igualadí a veure aquest partit de la vuitena jornada de la Ok LLiga. Per cert també la primera plantilla del PROINOSA Igualada HC té compromisos socials. Aquesta nit els jugadors igualadins assistiran a la inaguració de La Sala, un nou local de concerts i actuacions en directe, que s’ha instal.lat al Teatre del Cercle Mercantil. La inaguració, pre-inaguració de fet perquè fins demà no s’obre al públic, començarà a 2/4 de 12 de la nit i comptarà amb actuacions dels Gossos, Bet, Mònica Green, del grup de música brasilera Cade Vocé i del monologuista Carles Flavià, entre d’altres. A més dels jugadors de l’Igualada també hi haurà diversos actors de la sèrie de TV "El Cor de la Ciutat" que junt amb altres VIPS es desplaçaran a Igualada en un autocar organitzat especialment per aquest acte.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a EL PROINOSA VOL SER EL DE LA PRIMERA PART DE REUS

  1. Sergi diu:

    Hola companys!!!

    M’agradaria poder trobar una adreça per contactar amb el webmaster d’aquesta pàgina sobre l’IHC!!

    Salutacions!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *