TORNA L’HOQUEI

Després de dues setmanes sense Ok LLiga a les Comes, els jugadors del PROINOSA IHC tornen a casa amb l’objectiu d’assegurar tres punts importantíssims contra el Lleida LLista. Els dos desplaçaments seguits que ha tingut l’equip (Liceo i Reus) no han estat molt fructífers a l’hora de sumar punts, (només 1 de 6) però si pel que fa a la consolidació del joc. El partit jugat a Reus confirma les espectatives de creixement que l’equip està oferint a mesura que avança la temporada. El Lleida posarà a prova aquesta evolució. El Llista serà un equip complicat que demanarà de la màxima concentració dels jugadors. I més després que s’ha confirmat que finalment Joan Carles podrà ser a la banqueta de l’equip de Ponent. El comité de competició li ha concedit la cautelar pels dos partits que va rebre (junt amb Del Amor) pels incidents en el Lleida-Vilanova. Els dos clubs tenen 10 dies per presentar al.legacions a aquesta sanció.

El Lleida en guarda un mal record de l”últim cop que va venir a les Comes. Va ser un 1er de maig del 2005, en la penúltima jornada de la lliga. Aleshores l’IHC es va imposar per 4 a 3 i amb aquesta derrota els lleidatans van confirmar el seu descens a primera divisió. Tot i que els visitants es van avançar fins a tres cops, a la fi a falta de 4 minuts l’Igualada va aconseguir el 4 a 3, un resultat que els donava opcions d’acabar tercers a la lliga regular (després ho van acabar aconseguint guanyar per 3 a 4 a la pista del Vilaseca, que també va acabar baixant) Aquell dia no van jugar ni Edu Fernàndez, per lesió, ni Pep Torras per sanció. En definitiva històries de tot un clàssic. De fet el primer Lleida (aleshores Lista Azul)- Igualada es remonta a l’any 1952 a la pista del Cervantes de la capital del segrià. 54 anys després s’escriurà una nova pàgina d’aquesta història d’enfrontaments. Serà a partir de 2/4 de 8 del vespre amb arbitratge de Sandoval i Mayor.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *