EL BABA: 5 PUNTS MÉS

Aquesta no és la setmana de Jordi Raventós. Com a mínim de moment, veurem si dissabte torna a fer un bon partit com gairebé sempre que juga al Palau Blaugrana . Dimarts un cop a l'ull, dos punts. Aquest dimecres, un cop al cap, 5 punts més. 7 punts de sutura en només 48 hores,  una marca pròpia del llibre de rècords. El Baba tornava aquests dimecres als entrenaments després que havia hagut d'abandonar abans d'hora la sessió anterior. No notava molesties a l'ull i treballava al mateix nivell que els seus companys. Tot correcte fins als 10 últims minuts. Els jugadors igualadins ja estaven fent el partit de tancament quan en una jugada d'atac, hi ha hagut una lluita de Raventós amb David Càceres que ha acabat amb el Baba de cap contra la lateral de la porteria. Resultat: un tall força gran (els testimonis pronosticaven més de 10 punts de sutura), força sang i una nova intervenció del doctor obligat a seguir una tradició tant igualadina com la dels cosidors. El jugador reconeix que està tenint "molt mala sort"  i revela que mai no l'havien cosit. "I ara de cop, dues vegades, dos dies seguits i 7 punts". El Baba accepta les bromes de com anirien de bé aquests punts si es puguessin trasplantar a la classificació de l'equip i assumeix que "són coses que passen en hoquei i que ara m'ha tocat a mi i demà li pot passar a un altre".

Més enllà del nou ensurt de Jordi Raventós, el tercer entrenament de la setmana s'havia centrat en treballar la sortida de pressió, a través d'exercicis que ajuden als jugadors a prendre decisions de manera molt ràpida, una necessitat imperiosa davant del FC Barcelona. La sessió ha començat amb els tradicionals rondos, després treball de cara a porteria (xuts des de diverses posicions), 4 partidets de mitja pista de 4 contra 4, els exercicis de sortida de pressió i finalment el partidet que ha quedat interromput per la nova lesió del Baba. Ara el tècnic del PROINOSA Igualada, Albert Tarrida, disposa d'un últim entrenament, aquest dijous, per acabar de preparar el partit de dissabte al Palau Blaugrana contra el Barça, que finalment començarà a les 4 de la tarda.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *