EDU: ESPERO DONAR MÉS GUERRA QUE MAI AL BLAUGRANA

Últim entrenament de la setmana pel PROINOSA Igualada i la notícia ha estat que Jordi Raventós no s'ha donat cap cop ni ha hagut de ser cosit. Després de 7 punts de sutura en 48 hores, el Baba ha tingut un entrenament més tranquil. Cosa que no vol dir que no hagi estat una sessió amb maldecap per Tarrida, com totes les d'aquesta setmana. En aquesta ocasió el problema l'ha protagonitzat Sergi Montferri que no s'ha entrenat al mateix nivell que els seus companys per culpa d'una sobrecàrrega als abductors. En principi s'ha preferit que no forcés i reservar-lo d'aquesta manera pel partit de dissabte contra el Barça. Un FCB que ha estat notícia aquest dijous per la renovació del seu tècnic, Quim Pauls i el seu davanter argentí, Carlos Lòpez, fins el 2009 i el 2010, respectivament.

Més enllà dels entrebancs físics l'entrenament s'ha basat en el treball tàctic ofensiu, amb molt de volum de partit, per optimitzar les jugades d'atac igualadines contra un rival que no acostuma a donar moltes opcions d'arribar a la seva porteria. I que afegeix la garantia d'un grandíssim porter, Egurrola, per les poques vegades que els rivals aconseguiexen trencar el seu entramat defensiu. Un dels jugadors que haurà d'intentar superar aquestes dues barreres és l'Edu Fernàndez, l'actual màxim golejador de l'equip amb 9 gols.

P- Quines sensacions tens per dissabte, Edu?

EDU- Bé. M'imagino que donarem més guerra. Si que és cert que l'últim partit al Blaugrana només el vam perdre a la pròrroga i amb gol d'or, però allò era un play-off. A la lliga regular hem caigut de manera més clara aquests últism anys. Crec que podem intentar que això sigui diferent. Podrem guanyar o perdre però estarem allà lluitant fins al final.

P- Sempre que és va al Blaugrana es destaca la dificultat de jugar en aquell parquet. Que té que el fa tan complicat?

EDU- El pitjor és que no te'l coneixes. I aleshores et pot passar que hi rellisquis massa o massa poc. El cas és que no t'hi acabes de sentir còmode. ës una cosa que els passa a tots els equips. No és problema del parquet en si, sino d'acostumar-t'hi. Jo que hi vaig jugar molt quan hi era de júnior m'hi vaig acabar trobant bé i el David Busquets et diria el mateix. Quan t'hi acostumes està bé. Però ara, de cop, venint del terrasso és un handicap. et canses més de cames i ells ho aprofiten i marquen un ritme molt alt perquè els passi factura als rivals.

P- Més enllà del resultat, perquè el partit és el més complicat de tots els de la Ok LLiga, l'objectiu és mantenir la progressió?

EDU- Si, si. El nostre objectiu és seguir creixent com a equip. Els dos últims partits hem ensenyat ja el que pot donar aquest equip i ara hem de seguir en aquesta línia i lluitar encara que sigui molt difícil pels tres punts.

P- Amb un bon partit de l'Edu, que sempre acostuma a estar bé contra el Barça?

EDU- Doncs jo no he sortit massa content de cap dels partits del Blaugrana. Un any vaig jugar-hi enfebrat fins i tot. A més encara que et pugui sortir una bona actuació personal si acabes perdent no te'n vas pas content.

 

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *