MONTFERRI, DUBTE FINS A ÚLTIMA HORA

Sergi Montferri és a hores d'ara el principal maldecap d'Albert Tarrida pel partit d'aquest dissabte a les 4 al Palau Blaugrana contra el FC Barcelona. El defensa capelladí te una contractura als abductors que ja el va obligar a treballar a un ritme inferior al dels seus companys en l'últim entrenament de la setmana. En principi no està descartada la seva participació en el partit , però tot dependrà de l'última prova que farà el jugador durant el pre-escalfament. Serà en el moment de provar pista quan es comprobarà si està en condicions d'afrontar un partit de la màxima intensitat com el que el el PROINOSA ha de disputar contra l'actual líder de la competició.

L'IHC visita el Palau Blaugrana en una situació no gaire bona, amb la més gran diferència de punts entre els dos equips de les últimes dues dècades, 20 en aquests moments. Precisament per això els igualadins poden abonar-se al tòpic: hi tenen molt a guanyar i poc a perdre. Tothom és conscient que és pràcticament impossible treure alguna cosa de positiu d'una pista com la del Barça cosa que fa que l'equip igualadí pugui jugar amb menys ansietat que en la resta d'enfrontaments de la Ok LLiga. A més el PROINOSA ha iniciat una progressió clara en els últims partits que s'ha de notar d'alguna manera sobre el parquet. El resultat final serà el que serà, però els jugadors volen abandonar el Palau Blaugrana amb la sensació que han fet una passa més en la construcció del joc col.lectiu i això passa indefectiblement per donar una bona imatge a la pista. Per cert l'últim cop que l'IHC va aconseguir la victòria a Barcelona la banqueta igualadina tenia el mateix propietari: l'actual tècnic Albert Tarrida. Va ser en aquella mítica final de lliga que va acabar amb el cinqué títol per l'entitat. Més enllà de possibles, i desitjables,  paral.lelismes l'única certesa és que tot es començarà a decidir molt d'hora aquest dissabte, en un inhabitual horari en el mon de l'hoquei, les 4 de la tarda, i amb l'arbitratge de Perez i De la Hera.

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *