L’EX-IGUALADÍ GRASAS; BAIXA PEL PROINOSA IHC-VILANOVA DEL DIA 6

Els jugadors del PROINOSA Igualada apuren l'últim dia d'aquesta primera part de les vacances de Nadal. La totalitat de la plantilla tornarà a entrenar-se aquest dijous dia 28. El capità David Càceres s'avança a la resta dels seus companys i ja torna a l'activitat aquest dimarts, ja que és un dels seleccionats de Jordi camps pel Catalunya-selecció del mon que es disputarà al Palau Blaugrana, en una altra festa de reivindicació de les seleccions nacionals. La resta de la convocatòria la formen: Trabal, Teixidó i Gual del Reus, Fernandez, Bancells i Pujadas del Vic, Tibau del Lloret, Masoliver del FCB i Selva del Noia. La selecció mundial dirigida pel portugués José Querido, la formaran Edo (Porto), Tarrés i  López (Barça),  Silva, E.  Mariotti i M. Bertolucci (Follonica), Josep Lamas, Pedro Alves i Martín Payero (Liceo) i James Taylor (Prato). El partit començarà a les 8.

Mentrestant el Vilanova, pròxim rival a la Ok Lliga, dissabte dia 6, tindrà una baixa molt important. El defensa ex-igualadí, Joan Grasas, s'ha trencat el peroné. La lesió de fet se la va fer a la segona part de l'últim partit contra el Liceo (2 a 1 pels del Garraf). El Vilanova té aquesta temporada una plantilla més aviat curta, amb només 6 jugadors sèniors. Això ha provocat que la junta directiva vilanovina estigui estudiant una incorporació d'urgència per poder afrontar la segona volta. D'entrada el que és segur és que Grasas no podrà ser a les Comes el dia de Reis, en un partit del que ja es coneixen els àrbitres, que seran Vidal i Buixeda.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *