CATALUNYA, AMB CÀCERES, OMPLE D’ESPECTACLE EL PALAU

Els jugadors del PROINOSA Igualada tornen avui a la feina un cop acabades les mini-vacances de Nadal. L'entrenament d'aquest dijous serà eminentment físic. De fet no s'arribaran a posar els patins i faran tota la sessió en sabatilles esportives. Càceres arribarà a la cita amb la satisfacció d'haver viscut una altra gran nit de l'hoquei català en el partit de Catalunya contra una selecció mundial al Palau Blaugrana. Uns 5000 espectadors van assistir a la victòria de la selecció davant del Reno world's all stars per 12 a 11. El capità del PROINOSA que en aquesta ocasió no va sortir d'inicial va col.laborar al triomf amb un gran gol, el del 4 a 2 en el minut 15 de la primera part, amb un remat de cullera a l'escaire. Càceres va ser un dels més destacats i va excel.lir en la seva habitual i extraordinària visió de joc amb tres assistències de gol. El partit va servir per comprobar l'encert d'algunes de les novetats que es van utilitzar (per exemple les porteries d'hoquei gel, sancionar amb falta directa a partir de la vuitena falta normal per part o el no substituir a un jugador sancionat per tagerta blava). La gran majoria dels jugadors i tècnics assistents (entre ells Jordi Bargalló de l'IHC) van donar el seu vist i plau a la seva incorporació en un futur no molt llunyà (el tècnic del FC Barcelona, Quim Pauls, assegurava que podríen estar ja aprovades d'aquí a dues temporades). Abans del Catalunya-selecció mundial es va disputar el partit de la selecció femenina, en el qual les noies de Josep Enric Torner es va revenjar de la selecció de Xile, actual campiona del mon després de gunayar la selecció estatal amb majoria de jugadores catalanes. .La selecció es va imposar per 3 gols a 2.

CATALUNYA : Trabal, Teixidó (2), Gual (1), Tibau (1), Selva  (6)–cinc inicial- Càceres (1), Masoliver (1), Bancells, Pujades, Fernández

SELECCIÓ MUNDIAL: Edo, Silva (1), Alves (1), Carlos López (5),  Mirko Bertolucci  (2)–cinc inicial- Payero (2), Alessandro Bertolucci, Mariotti, Tarres, Lamas

Mentrestant el pròxim rival de l'Igualada a la Ok Lliga, el Vilanova, ja sap el pronòstic dels doctors pel que fa a la lesió del seu defensa, Joan Manuel Grasas. L'ex-igualadí estarà un mínim d'un mes i mig de baixa arran del trencament de peroné que es va fer a l'últim partit de lliga contra el Liceo.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *