EL PROINOSA TORNA A ARRENCAR

Dia dur de treball pels jugadors del PROINOSA Igualada en el seu retorn a l'activitat després de l'aturada per Nadal. la plantilla del primer equip, sota les ordres del preparador físic Ivan Olvera, s'han exercitat per espai d'una hora i 3/4 a l'estadi atlètic (a les Comes s'hi ha rebut aquest dijous al seguici del patge Faruk). Han estat 105 minuts de treball de resistència general. Els jugadors han acabant corrent uns 10 quilòmetres aproximadament i no estan precisament acostumats a fer-ho sense patins. Això ha provocat una sensació generalitzada de cansament tot i que tots ells han acabat fent els exercicis sense problemes. Només David Busquets ha hagut d'acabar una mica abans perquè notava que se li carregava el genoll i no se l'ha volgut forçar innecessàriament. De tota manera "l'elèctric" només ha deixat de fer l'últim dels exercicis. Després de la sessió preparatòria els jugadors s'han reunit en el seu sopar de nadal. Aquest divendres els tocarà de tornar-se a posar els patins. L'entrenament es farà a la pista de les Comes i tindrà una primera part eminentment física (per espai de mitja hora es treballarà la resistència i la presència aeròbica) i després 90 minuts d'aspectes de joc. El PROINOSA IHC completarà la seva preparació en aquest final d'any amb un partit amistós, dissabte a les 12, a Sitges. Els homes de Tarrida s'enfrontaran a l'actual líder de la primera divisió (empatat a 26 punts amb l'Esfer Oviedo). Un equip que ha guanyat 8 dels 12 partits disputats,  n'ha empatat dos i només n'ha perdut 2. Un equip que marca molts gols però que també n'encaixa (Ara mateix és el segon màxim golejador amb 43 gols i només el 7è menys golejat amb 30). El partit servirà a més per retrobar 3 jugadors de l'hoquei base igualadí (Renom, Aribau i Riba) que estan sent fonamentals en el magnífic moment de forma del segon equip del Garraf. Tots 3 estan tenint un protagonisme molt alt en el joc sitgetà i a banda de Marçal Montserrat que és el màxim golejador de la categoria amb 18 gols, també han destacat per la seva capacitat ofensiva, especialment dos defenses com Riba (4 gols ) i Renom (2).  

  

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *