AVUI ENTRENAMENT A SITGES

El PROINOSA Igualada juga aquest dissabte a Sitges l'últim partit del 2006, de fet un partit d'entrenament pel retorn a la competició d'aquí una setmana a les Comes, curiosament contra l'altre equip important de la comarca del Garraf, el Vilanova. Els igualadins arribaran a Pins Nous amb dues sessions físiques molt dures a les cames. tant dijous com divendres s'han fet entrenaments de control físic i de càrrega, el primer a l'estadi atlètic i el segon ja a les Comes. Els jugadors han notat la intensitat de les dues sessions i una majoria estan carregats muscularment. Sigui com sigui Tarrida vol que el partit contra el Sitges, actual líder de la Primera Divisió i amb una nodrida presència d'igualadins, Riba, Aribau i Renom, serveixi per començar a agafar el ritme de partit que l'equip havia adquirit últimament. Serà una bona oportunitat per jugadors , com el júnior Ton Baliu, que no disposen encara de molts minuts de joc.

Mentrestant el pròxim rival de l'IHC a la Cers, el Candelària, també torna aquest dissabte a la feina després de les vacances de Nadal. Els jugadors de Pedro Nunes començaran a preparar el primer partit del 2007 que serà el dia 6 de gener, a la mateixa illa de Pico, contra l'actual líder de la lliga portuguesa, el FC Porto, que arribarà amb 25 punts de diferència sobre l'equip de les Açores.

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *