PREPARANT L’ASSALT A LES AÇORES

Superat amb bona nota (4 punts de 6) el Tour de Force que suposava la visita a les Comes de dos dels equips més en forma de la Ok Lliga (Liceo i Reus), el PROINOSA Igualada ja pensa exclusivament en el partit de tornada de la Copa de la Cers contra el Candelària. Aquest dimecres els jugadors han fet un entrenament de recuperació per l'enorme despesa física que ha fet l'equip en els dos últims partits de lliga. Ha estat un entrenament suau on s'hn treballat exercicis de passis, xuts, 1 contra porter i penals. Després també s'han fet algunes series d'abdominals i els imprescindibles estiramets. Aquest dijous el ritme i el tó de la sessió dependrà precisament de l'evolució que hagin tingut els jugadors. Entre d'altres coses perquè el pla de viatge a les Açores és maratonià. L'equip surt divendres de matinada d'Igualada (3/4 de 5) amb autocar, agafa un vol cap a Lisboa a 2/4 de 8. Allà fa un transbordarment cap a la illa d'Horta a les Açores (1 hora i mitja de vol, sortida a 2/4 de 12 arribada a la 1). Allà 4 hores d'espera, fins a les 5, que és quan sortirà el transbordador cap a la illa de Pico, on hi ha la ciutat de Madalena. Una intensa jornada que acabarà amb un entrenament al Pavilhão da Escola Cardeal Costa Nunes, que és on es jugarà el partit. L'entrenament es farà a la mateixa hora del començament del partit, les 9 hora de les Açores (11 de la nit a Catalunya). L'equip, però, no se sentirà sol a Pico. Conscient de la trascendència del partit la directiva ha preparat un autèntic desembarcament per donar suport als jugadors. Assistiran al partit el president del club, Nando Fontanellas, els 4 vice-presidents (Josep Maria Oller, Joan Raja, Xavier Bisbal i Toni Fuster),  el coordinador Llorens Bertran i el directiu de l'àrea econòmica Carles Margets. A més també ha anunciat que acompayarà l'equip el regidor d'esports de l'Ajuntament, Josep Maria Figueras. Tots ells formaran part d'una expedició de 16 persones, jugadors a banda,  que intentaran contrarestar l'efecte de la Armada Verde, el grup de seguidors més cridaner del Candelària.

Els picarots arribaran a aquest partit amb una derrota a casa com a últim referent. va ser per 1 a 2 contra el Barcelos, un rival a qui no han aconseguit guanyar cap cop en les 8 vegades que s'han enfrontat, 6 d'elles ja a la Primera Divisió. El partit va ser molt igualat. El Candelària se'n va anar al vestidor amb un mínim aventatge (gol de Resende) però a la segona part el Barcelos va empatar al minut 5 de la segona part i va sentenciar a falta de 3 minuts. Un precedent que ha d'animar als jugadors del PROINOSA a intentar donar la sorpresa i recuperar una eliminatòria que es va complicar molt en un partit a les Comes jugat sense la intensitat dels últims i sense gens ni mica de sort.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *