CANDELARIA – PROINOSA IHC. EL PARTIT MÉS DECISIU

L'expedició del PROINOSA Igualada espera des de l'hotel de concentració a Madalena, a la illa de Pico, a les Açores, l'inici del partit que l'enfrontarà al Candelària, amb un lloc per les semifinals de la Cers en joc (a les 9 hora de les Açores, les 11 hora de catalunya, amb arbitratge de l'italià Giuseppe Picinnini). Els igualadins han tardat finalment 15 hores en fer els 2495 quilòmetres que separen la capital de l'Anoia de la petita localitat de Madalena. Segurament la pitjor part dedl trajecte ha estat la marítima. Els 25 minuts que ha durat el trajecte entre les illes d'Horta i Pico han estat molt moguts perquè hi havia molt mala mar i el petit transbordador es movia sense remei. En posar el peu a terra més d'un estava blanc com el paper. Finalment l'Igualada ha arribat a les 6 a Pico (les 8 a Catalunya) i jugadors, directius i acompanyants han disposat de 3 hores abans d'anar al Pavilhão da Escola Cardeal Costa Nunes a provar la pista a la mateixa hora del partit d'avui. Uns ho han aprofitat per descansar i uns altres per estirar una mica les cames pels carrers d'aquesta localitat de cases petites, baixetes i blanques al peu del volcà Pico (cobert constantment de nuvols) que demà omplirà absolutament el pavelló en una jornada que els picarots qualifiquen d'històrica. El Pavilhâo té un parquet fosc (típic de les pistes portugueses), amb grada només a una banda, aixecada en relació a la pista i allunyada per un espai considerable on s'hi instal.len les banquetes. De tota manera tot això no li treurà capacitat de pressió ja que és una instal.lació que absorveix molt poc el soroll. Tot el contrari, l'amplifica i els crits de "L'armada Verde" els seguidors més animats del candelària segur que ressonaran multiplicats per 10. De tota manera la plantilla de l'IHC el que volia era comprobar l'estat del parquet, les seves característiques. El sempre eficaç Xavier Estruch, ha recollit les impressions dels jugadors, i les ha ordenades en virtut a la feina específica de cadascú a la pista. Per exemple: El porters: Asseguren que els costa molt veure la bola per la tonalitat molt fosca del parquet. Els jugadors de pista: Diuen que és una pista estranya. Que rellisca bastant (sobre tot darrera les porteries) i que se'ls fa difícil controlar la bola quan la reben. Entrebancs que dificultaran l'adaptació a un partit on el PROINOSA haurà de portar la iniciativa. Els picarots tornaran a utilitzar la tàctica defensiva que tant bé els va anar a les Comes, conscients que el cronometre corre al seu favor. Com també els va a favor el rellotge. El canvi horari perjudica clarament les possibilitats de recuperació dels jugadors igualadins. Perqué a més del viatge llarguíssim s'ha de tenir en compte que aquest divendrres s'han hagut de llevar a les 4 de la matinada i que a la nit, han acabat sopant passades les 12 (les 2 hora catalana i per tant real per ells). Això significa que hauran estat pràcticament 24 hores seguides desperts. Precisament per intentar recuperar tó físic el més ràpidament possible, Tarrida ha deixat el matí lliure a tots els seus jugadors. El dinar a 2/4 de 3, el berenar a les 6 i la xerrada-sessió de vídeo de 2/4 de 7, són les úniques obligacions que tenen els igualadins abans de posar-se els patins i intentar protagonitzar la gesta de recuperar al mig de l'Atlàntic allò que es va perdre a la vora de l'Anoia.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *