CANDELÀRIA 1 – PROINOSA IHC 1. ELIMINATS PER PALS

El PROINOSA Igualada ha dit adeu a una segona competició aquesta temporada. Però la realitat és que l'eliminatòria es va perdre a les Comes i no pas al Pavilhão da Escola Cardeal Costa Nunes de la localitat de Madalena, a la illa de Pico a les Açores. Perquè els igualadins han estat els grans dominadors d'aquest partit de tornada i només la mala sort els ha impedit de donar la volta a l'eliminatòria. 5 pals, un gol legal no concedit… aquests són els arguments de l'IHC per sentir-se agreujats una vegada més aquesta temporada per la falta de fortuna.

L'equip ha fet una exhibició davant les 500 persones que omplien el Pavilhâo. De concentració i d'actitud. Ha estat un Igualada que ha mantingut la línia de bon joc encetada en el partit contra el Liceo. Sobre tot a la segona part quan els de Tarrida han posat setge a la porteria de Matos. A la primera la precipitació ha provocat que les ocasions no fossin molt clares. En canvi ha estat aleshores quan ha arribat l'únic gol dels igualadins a les Açores. Busquets ha agafat un valousíssim rebot ofensiu, després d'un remat de cullera de David Càceres desviat pel porter local i i l'ha batut des de prop. Era el minut 11. Si l'IHC hagués encertat a fer el 0 a 2 el partit s'hauria trencat perquè el Candelària hauria hagut d'abandonar la seva tàctica defensiva, hauria hagut d'assumir riscos i els igualadins haurien pogut utilitzar el contratac. Però el gol no ha arribat. No en la forma que desitjàvem. Perquè de gol si que n'hi ha hagut 1. Però ha estat pels picarots. Al minut 2 de la segona part. En una jugada d'atac estàtic, Carrais ha punxat una bola escombrada a mitja alçada des de lluny que ha sorprés el porter de l'IHC. L'eliminatòria tornava a estar a 3 gols. Però els igualadins no s'han enfonsat. Han demostrat autèntica casta. I també que la sort aquest any no ha fet escala a Igualada. Proves: Minut 5, pilota al pal de David Busquets. Minut 10, pilota al pal del mateix elèctric. La bola entra dins la porteria i en torna a sortir sense tocar ferro. L'arbitre Picininni no ho veu (o això diu) i no dona el gol malgrat les intensíssimes protestes dels arlequinats. Minut 12. Pilota al pal de Jordi Bargalló en una falta directa. Minut 20 pilota al pal d'Edu Fernàndez. DESESPERANT!. Els últims 10 minuts de partit han estat de domini absolut del PROINOSA que ho ha provat tot, xut exterior, pilotes penjades… El Candelària ha aprofitat que l'IHC havia abandonat totes les prevencions defensives per muntar alguns contratacs que han estat salvats per l'Oriol Bargalló. A la fi no ha arribat cap gol més i el Candelària ha obtingut el passi per les semifinals. No ha estat el final de partit que somniaven els igualadins. No només per l'eliminació. És que a més els jugadors han hagut de suportar les provocacions que amb el rellotge a zero han derivat en una tangana monumental al mig de la pista amb participació fins i tot de les banquetes. Un lamentable final per una eliminatòria sense sort.

CANDELÀRIA 1 (0/1) Matos, Oliveira (1), Tomba, Santos, Fernandez, equip inicial. Resende i Bras.

PROINOSA IHC 1 (1/0) O. Bargalló, Càceres, Busquets (1), J. Bargalló i Edu, equip inicial. Montferri i Eloi.

GOLS: 1-0 Busquets (m 11). SEGONA PART. 1-1 Matos (m 2)

INCIDÈNCIES: Ple absolut al Pavilhão da Escola Cardeal Costa Nunes. Uns 500 espectadors (1 de cada 10 habitants de Madalena eren al partit). Entre ells els més cridaners, els integrants de la penya Armada Verde. L'arbitre, l'italià Giuseppe Picinnini, molt casolà. No ha concedit un gol legal a l'IHC i ha mirat amb diferent llei a un cantó i un altre (l'Edu, per exemple, acribillat com sempre a faltes, ha estat espulsat per dues targetes grogues).

DAVID CÀCERES

P- No ha pogut ser, David.

CÀCERES- No. I això que hem fet un bon partit. El problema va ser allà. Aquí hem tingut molt mala sort. Hem fet 5 pals. No hi ha hagut manera que entres.

P- I quan ha entrat l'arbitre no l'ha donat.

CÀCERES- Si, el del Busquets. No l'ha donada. Però estic fotut per l'eliminació però pel joc haig d'estar content. Hem estat seriosos, hem treballat molt. Hem tingut paciència… I hem arribat molt. a la segona part hem tingut 19 oportunitats clares, entre elles els 5 pals.

P- Ara a seguir endavant. No podem abandonar la línia de bon joc que portem els últims 3 partits.

CÀCERES-Si. Ara hem d'aprofitar la lliga que és l'únic que ens queda i que ningú compta amb nosaltres.

P- El vestidor com està?

CÀCERES- Cabrejats perquè ens han eliminat i mereixíem més.

P- I el president i la resta de directius que us han acompanyat a Pico, que us han dit?

CÀCERES- Que el partit d'avui, bé. Que hem jugat bé. Que el problema va ser allà. Jugant com juguem ara hauria estat una altra història.

RESULTATS PARTITS DE TORNADA QUARTS DE FINAL COPA CERS

La Vendeene 4 – Novara 6 (Classificat el Novara)

Vilanova 5 – Valdagno 1 (Passa el Vilanova)

Merignac 6 – Ploufragan 4 (Classificat el Merignac)

Candelària 1 – PROINOSA IHC 1

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *