PROINOSA IHC 2 – VIC 2. ABONATS A SEGONES PARTS

Guió clavat al partit de Sant Sadurní. 2 a 0 en contra, remuntada espectacular que es queda curta pels mèrits de l'equip. Aquesta torna a ser la història d'un partit que el PROINOSA ha acabat empatant davant d'un Vic que ha demostrat l'alta qualitat tècnica dels seus jugadors. L'IHC ha tornat a sortir fred al partit, ha tingut dues greus errades defensives, el Vic les ha aprofitat perfectament i al minut 7 ja manava al marcador per 0 a 2. Tres primeres arribades a porta, dos gols. Les errades han transmés molta inseguretat a l'equip igualadí que no sabia si apretar als jugadors rivals, anar-los a buscar, esperar-los o com afrontar la defensa d'un Vic a qui li sortia tot. El garbuix ha durat tota la primera part. I sort encara que l'Oriol Bargalló s'ha recuperat magníficament dels dos gols en fred i li ha aturat un penal a Titi Roca al minut 13 que podria haver sentenciat el partit. La parella arbitral, Galan-Argudo, s'ha afegit a les complicacions amb un arbitratge surrealista, inexplicable i axulopiscinat que ha tret de polleguera a jugadors, banqueta i aficionats.

A la mitja part s'ha tornat a repartit dosi de "Tarrinitzada" al vestidor i l'equip com ja va passar a Sant Sadurní, s'ha despertat. En 28 segons màgics ha remuntat un marcador que pesava com una llosa. Primer Jordi Bargalló ha culminat un contratac amb un míssil dirigit imparable des de llarga distància i després el mateix Gegant Tranquil ha recollit a mitja pista una aturada-assistència del seu germà Oriol i quan se n'anava ja cap a porta han estat empentat. Una falta directa clarísima que ni uns arbitres sui-generis com els d'avui podíen deixar de pitar. Busquets ha estat més elèctric que mai. Endolladíssim ha afrontat el cara a cara amb el porter menys golejat de la lliga, li ha marcat molt bé el pal curt, ha tret el ganxo i li ha colat per sota. S'havia fet el més difícil. Quedaven per davant 22 minuts per acabar de rematar el miracle. No ha estat possible perquè Sergi Fernàndez ha demostrat el perquè de les seves xifres (25 remats a la segona part, 44 en total per només 23 dels osonencs) i també perquè els àrbitres no han volgut assenyalar un penal i una falta directa claríssimes sobre Busquets (que s'afegien al penal no assenyalat sobre l'Edu de la primera part). En canvi Galan i Argudo no han tingut inconvenient de marcar penal en una semi-piscina de Torra dins de l'àrea. Tota la feina se'n podia anar en orris, però un altre cop ha aparegut l'assegurança Bargalló i ha desarticulat el perill amb una grandíssima intervenció. A la fi, 4 empat del Vic a les Comes en les últimes 7 temporades. L'IHC recupera un punt que torna a saber a poc, però que deixa la imatge d'un equip que se segueix complicant la vida tot solet però que ara se sap fort per arreglar-ho. Els igualadins tindran ara dues setmanes sense competició que aprofitaran per recarregar pilles físiques per afronatr el tram final de la Ok Lliga.

PROINOSA IHC 2 (0/2) O. Bargalló, Càceres, Busquets (1), Edu i J. Bargalló (1), equip inicial. Montferri i Raventós

CP VIC 2 (2/0) Fernandez, Bancells, Roca (1), Borja i Torra (1), equip inicial. Pla, Adroher i Carbó.

GOLS: 0-1 Roca (m 3), 0-2 Torra (m 7). SEGONA PART. 1-2 J. Bargalló (m 2.12), 2-2 Busquets FD (m 2.40).

INCIDÈNCIES: 300 espectadors a les Comes. A la mitja part s'han tornat a sortejar un stick firmat pels jugadors. Els àrbitres, Galan i Argudo, hiperactuats i sense saber-se el paper. Errades gravíssimes, mala interpretació del reglament, actitud axulada… una rèmora per l'evolució de l'esport. Targeta blava directa a Busquets en la jugada de l'últim penal.

JORDI BARGALLÓ

P- Un remat estratosfèric per un gol psicològic.

JB- Aquesta ha estat l'acció bona no?. Però també n'hi ha hagut de dolentes. Hem de rectificar. No, no en tenim prou empatant a casa amb el Vic. Aquest equip necessita més i vol donar més.

P- La primera part ha estat fluixa i amb errades greus, però a la segona l'equip ha reaccionat, ha demostrat caràcter.És això amb el que ens hem de quedar?

JB-No. Ja n'hi ha prou de quedar-se amb la segona part i amb això d'intentar tirar l'equip cap endavant. Hem d'intentar no encaixar els dos primers gols. Això és el que realment ens fa mal. Després li posem orgull, li posem ganes perquè és el mínim que hem de fer per aquest club no?, Hem de ser més autoexigents. No podem començar tant freds, no pot ser que ens arribin d'aquesta manera pel mig. Si volem ser un equip més gran, si volem gunayar el Vic a casa hem d'aconseguir això. Autocrítica. Autocrítica total. No en tenim prou. Portem molts dies entrenant fort i aquestes coses com avui, que són més de problemes nostres, fan que no ens acabi de sortir bé.

P- L'únic consol és que la gent ha premiat el vostre esforç, no?

JB- Si, si. Si és que la segona part ha estat molt bé, no?. Però no volem arribar a aquests extrems. Volem traslladar les segones parts a la primera. I fer un equip molt més fort.

DAVID BUSQUETS

P- Un gol que dona un punt. I a pilota aturada que no és precisament l'especialitat de la casa ara mateix.

BUSQUETS- Si bé. Hem tingut la sort que ha entrat, ha entrat plorant però l'important és que ha entrat i ha servit per empatar el partit que el teníem molt costa amunt. A la segona part hem tret la ràbia, el caràcter, l'ambició i crec que només s'ha vist un equip a la segona. Ens ha passat una mica com a Sant Sadurní. Que entres fred, no sé perqué i ja et veus amb dos gols en contra i aleshores has de pedalar molt per remuntar-ho.

P- Precisament aquesta pedalada és un símbol que l'equip té fortalesa moral però la gent ja fa una mica la broma que vindran només a les segones parts…

BUSQUETS- Ja, ja, ja i nosaltres també no?. Bé. Hem d'intentar sortir al principi com juguem la segona part que és el joc que és capaç de fer l'Igualada.

P- La lectura positiva és aquesta, la capacitat de remuntar contra els equips que tenim per sobre a la classificació, remuntada per cert que hauria d'haver acabat am,b els 3 punts, no?

BUSQUETS- Hem tingut les opcions si. Hem de fer la lectura positiva. Ens hem de quedar amb la segona part i aprendre dels errors, saber perquè hem fallat i que no torni a passar.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *