VOLTA COMPLETA AMB TARRIDA

El PROINOSA Igualada comença aquest dijous una étapa de recàrrega física de 12 dies aprofitant que no tornarà a tenir partit fins d'aquí a 3 caps de setmana. Per començar aquest dijous els homes de Tarrida tindran sessió doble d'entrenament. Divendres també entrenaran, tindran descans el cap de setmana i després afrontaran sessions físiques de dilluns a dijous. El cos tècnic de l'IHC està intentant trobar un rival pel dissabte dia 3 de Març. En cas contrari hi hauria sessió de preparació també dissabte. Tarrida vol intentar evitar que l'aturada de la competició pugui afectar el creixement que l'equip va experimentant setmana a setmana i que això afegeixi més dificultats a les que es deriven de l'arribada de la fase decisiva de la Ok Lliga. Per cert, el partit de dimarts contra el Vic va suposar que Tarrida completés una volta sencera al front de l'equip. El tècnic igualadí es va asseure un altre cop a la banqueta arlequinada l'11 de Novembre al pavelló olímpic de Vic substituint Francesc Monclús. Tarrida no va poder debutar amb victòria. L'Igualada va perdre per 2 a 1 amb un penal inexistent assenyalat per Molina i Gòmez per una piscina de Torra a falta de 4 minuts. Curiosament també l'últim partit contra el Vic també ha quedat tristement marcat per un arbitratge horrorós, en aquest cas de Galan i Argudo. Entremig l'IHC de Tarrida ha jugat 16 partits, dels quals n'ha guanyat 9, n'ha empatat 4 i n'ha perdut 3. Amb Tarrida a la direcció tècnica el PROINOSA ha fet 31 punts, amb 44 gols a favor i només 27 en contra. El més destacat, però, és que l'equip porta 7 jornades imbatut. L'última derrota es remunta al 6 de Gener a casa contra el Violanova (2 a 3) en l'única derrota de tota la segona volta. Però Tarrida en vol més. Aspira a millorar posicions de cara al play-off i sobre tot a eliminar algunes llacunes del joc, com per exemple l'arrencada dels partits.

P- Albert, el Jordi Bargalló deia ahir que l'objectiu és jugar les primeres parts com si fossin les segones.

TARRIDA- El que no hem de fer és regalar dos gols com vam regalar dimarts. El primer gol ens va crear molts dubtes, l'equip es va espantar i el segon ja va ser espectacular. La primera part la vam perdre totalment. A Sant sadurní tot i perdre per 2 a 0 es va jugar, es va crear, es va fer alguna ocasió… contra el Vic no. Realment la primera part va ser nul.la totalment.

P- I això va ser totalment per demèrit nostre o hi va ajudar el bon joc del Vic?

TARRIDA- Ells van fer, en efecte, un bon joc, però els dos gols no es poden permetre. L'altre dia a Sant Sadurní ens la va clavar al contratac, el segon va ser un remat… mala sort. Però contra el Vic van ser responsabilitat nostra. No pot ser que un jugador agafi la pilota, et doni la volta entri dins de l'àrea i faci gol. No pot ser. La inseguretat que li va comportar al porter i als jugadors… Vam regalar dos gols i això és molt greu. I això es va arrossegar.

P- És curiós perquè xifres a la mà no estem fent una mala defensa.

TARRIDA- No, no, les xifres no són dolentes, però quan jugues contra un equip com el Vic i regales dos gols, superar-ho és difícil tot i que ho vam tenir perquè amb el 2 a 2, vam tenir 5, 6, 7 oportunitats, vam tenir uns 10 minuts realment bons i vam tenir més opcions, moltes més que el Vic.

P- El mateix Gegant Tranquil deia que tot i reconèixer la capacitat de superació demostrada ell es quedava amb la necessitat de fer autocrítica.

TARRIDA- Bé, jo és el que els reclamo. Peqrue vam empatar?, perquè vam regalar dos gols. No se que hagués passat després però el que està clar és que hem de ser molt crítics perquè a la primera part no vam fer res. Ens va costar molt entrar la dinàmica per culpa de dos errors. Ells van tenir 3 opcions i en van clavar dos. La primera pilota que es van jugar, pam, gol. I això destrempa molt els jugadors, no?. No hauria de ser així, d'altra banda, però …hem de millorar, hem de millorar la sortida de l'equip, tota una sèrie d'elements. I això el jugador ha de ser molt autocrític. Jo des de fora els ho puc dir però ells ho han de valorar i madurar. Els errors ens van provocar molts nervis, molts dubtes, no sabíem si apretar, o esperar i els vam fer bons a ells. El Vic va fer el seu joc, se'ls ha de felicitar però els hi vam facilitar. No els trec mèrit, eh, perquè al final l'1 contra 1 s'ha de fer. Ells han tingut l'encert. Nosaltres l'hem pogut recuperar. Un empat és un empat. El Vic és el Vic. Si mirem de Vic a Vic hem fet més punts que abans per tant hem de ser mínimament satisfets però si volem ser estrictes i pensar que en els play-offs haurem d'anar a guanyar algún partit fora de casa hem de ser crítics i aprendre dels errors.

P- Hi ha hagut "Tarrinitzada" a la mitja part?

TARRIDA- No, arriba un moment que penses que les esbroncades no serveixen per res…

P- Però a Noia va dir una frase que em va semblar cabdal: "Hi ha hagut un equip que s'ho ha cregut i un altre que no, anem-ho a girar això". Vas dir alguna frase semblant?

TARRIDA- Vaig reclamar la responsabilitat en l'1 contra 1 i a partir d'aquí confiança a l'hora d'atacar. A la primera part els xuts eren tendres i amb un porterot com el del Vic o estàs al 100 per 100 o no li fas un gol. El primer del Jordi va ser espectacular, li va sortir molt bé, pel mig i ràpid i la falta directa tot i que va entrar plorant el Busqui la va moure molt bé. A partir d'aquí ens va faltar rematar-ho.

P- Ara hi ha aturada de competició, et preocupa perdre ritme?

TARRIDA- Si, evidentment. Ara ens hi hem de posar perquè nosaltres hem d'anar a guanyar a Tenerife, ara els portem 9 punts i encara no estem dins del play-offi hem d'assegurar.

P- I guanyar allà que l'IHC no ho ha fet mai, ni amb tu amb el Baby Dream-Team.

TARRIDA- Si, si, és cert… I després hi ha l'element que jo no vull quedar vuité. 7è tant me fa. hem empatat amb el Noia, hem empatat amb el Vic, amb el Reus, els equips estem bastant igualats, excepte el Barça, jo crec que les eliminatòries de quarts seran molt dures.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *