O.BARGALLÓ: HEM D’APRENDRE LA LLIÇÓ I ENTRAR ALS PARTIT COM A LA SEGONA PART

Doble sessió de treball pels jugadors del PROINOSA Igualada aquest dijous. Una jornada molt intensa, molt cansada a la que els jugadors han respost amb molta actitud i intensitat. Fins al punt que es podria assegurar que ho han disfrutat tot i l'enorme desgat físic que han hagut de fer. Pel que fa als aspectes concrets que s'han treballat, s'ha incidit molt en exercicis d'1 contra porter, 1 contra 1, 2 contra 2 i 3 contra 3. Un dels homes de la plantilla que pot treballar amb un somriure permanent a la cara és el porter Oriol Bargalló. El de Sant Sadurní segueix marcant registres impressionants i manté xifres de rècord. En aquests moment l'Oriol continua sent el quart porter menys golejat de la categoria amb 47 gols (amb una mitjana de només 1'8 per partit). Per davant té Sergio Fernandez del Vic amb 32, Guillem Trabal del Reus amb 42 i Aitor Egurrola amb 43. Bargalló s'atança cada cop més al rècord de menys golejat de l'IHC aquest segle. En aquesta mateixa jornada de la temporada 2002-2003 Llaverola, que és qui té ara mateix aquest rècord, portava 6 gols encaixats més, fins al 53. En la 26 jornada l'Igualada va perdre per 2 a 4 a casa curiosament contra el mateix rival que dissabte, el Vic, en lúnica victòria que els vigatans han aconseguit en lliga regular a les Comes en les últimes 7 temporades. La xifra de gols, per si sola i en la comparativa, demostra una vegada més del bon treball de porter i defensa, malgrat errades puntuals i molt decisives com en el cas dels dos últims gols encaixats. On si que hi segueix havent una diferència extraordinària és en el capitol golejador. L'IHC ha fet fins ara 63 gols molt per sota dels 96 que es portaven per exemple en aquella mateixa temporada amb la que estem comparant dades, la 02-03.

P- Oriol, la capacitat de remuntar situacions molt complicades que està demostrant l'equip en els últims partits, és amb el que ens hem de quedar en aquest rush final de la competició?

O.BARGALLÓ- Si. la llàstima és que dimarts vam entrar molt adormits. Ells van tenir 4 ocasions, que la primera no van acabar d'arribar perquè vam fer una ajuda però ja havíem saltat l'home, la segona em van fer gol per sota i amb dues ocasions més així es van posar 2 a 0 i per culpa d'aquesta mala concentració inicial vam haver de remuntar. Ho vam saber fer. Crec que tenim un bon equip, un bon bloc, el que no pot ser és que entrem així a la pista.

P- A Sant Sadurní va passar el mateix. La part positiva és que l'equip no s'ensorra i és capaç de capgirar el partit?

O.BARGALLÓ- Si. La diferència amb Sant Sadurní és que ells feien més joc per fora, ens van fer dos gols igual però van ser dues boles que ens vam desviar. Dimarts eren jugadors de moltíssima qualitat. Ens hauríem d'haver tancat més, jugar més forts i si passava l'home fer la falta adient. Espero tenir la lliço apresa i el pròxim dia entrar com a la segona part.

P- També va tornar a tenir molt mèrit la teva actuació perquè encaixar dos gols en fred, amb errades de defensa i després aguantar l'equip a la primera part i salvar-lo provindencialment a la segona. ës una molt bona temporada a títol individual, no?

O. BARGALLÓ- Llàstima dels dos primers gols que ens van enxampar en l'1 contra 1 i el primer esperant que fes el moviment per passar-me-la per sota i el segon em va trencar molt bé, perqué em va enganyar. Però si, m'estic trobant molt bé. Em van sorprendre aquests dos primers gols però després de mica en mica vaig anar recuperant el nivell i amb la defensa també vam anar millorant i vam poder empatar.

P- És que ens has acostumat tant malament amb zeros i uns que ara parlem de dos gols i ens semblen moltíssim quan en realitat són pocs per un esport com l'hoquei.

O.BARGALLÓ- Si però ens els van fer tant seguits i a l'inici que ens vam tirar una mica pedres al nostre terrat. Positiu és el punt que vam recuperar.

P- Ara, aturada de competició. Ens anirà bé, ens perjudicarà?

O.BARGALLÓ- Jo personalment preferiria no parar. Està vist que per molt bé que entrenem, que ho estem fent el que compta és la concentració de l'equip i estar a tope. Aquesta aturada ens pot perjudicar una mica, però és el que toca per calendari. Ens tocarà seguir treballant fort i estar molt concentrats.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *