RAVENTÓS: L’ALBERT M’ESTÀ DONANT MOLTA CONFIANÇA

 Els jugadors del PROINOSA IHC han tancat la setmana corrent moltíssim. L'entrenament de divendres ha estat intens, amb molta tàctica individual i col.lectiva. Ara els jugadors tenen dos dies de descans per agafar forces pel rush físic que els tècnics volen fer la setmana entrant aprofitant que no tenen competició. Per cert, qui si que juga aquest cap de setmana és el Shum massanet que s'enfrontarà al Vigo a terres gallegues amb la novetat d'un jugador igualadí. Manel Rubió, que ara mateix estava sense equip des que va abandonar l'Oviedo,  s'ha incorporat a l'equip de Maçanet per subtituir precisament un asturià, Estanis, que es perdrà el que queda de temporada per lesió. Més enllà dels partits que encara queden per disputar de la jornada número 26, el cap de setmana servirà per passar revista als últims partits de l'IHC en els quals ha sobresortit un jugador que poc a poc està agafant la seva millor forma, Jordi Raventós. 1 gol, a Sant sadurní, i molts minuts en pista per un home que acostuam a acabar les temporades millor que com les comença.

P- Jordi, heu analitzat suposo els mals inicis dels últims partits, no?

RAVENTÓS-  La veritat és que portem dos partits que l'equip surt a la pista malament, surt fred, cosa que ens va costar dos gols tant contra el Noia com contra el Vic. L'important és que a diferència de la primera volta l'equip sap reaccionar i vam aconseguir igualar aquests dos resultats que eren molt adversos. la llàtima ha estat no acabar de remuntar-ho perquè tots dos dies vam tenir prou importnats com per acabar emportant-nos els 3 punts. 

P- I com s'arregla això?

RAVENTÓS- L'equip ha de sortir des d'un inici més dur en defensa. No hem d'anar tant de bòlit en els primers minuts que és quan ens estan marcant els gols últimament.  Això és bàsic.

  P- A les segones parts l'equip carbura molt millor. I tu hi estàs tenint molts minuts.

RAVENTÓS-  La veritat és que l'Albert m'està donant molta confiança i quan surto intento donar tot el que puc a l'equip. Sempre intento això, seguir aquesta línia. 

P- Ets un jugador dièssel, no?. Sempre fas uns bons finals de temporada.

RAVENTÓS-  Si, bé.  L'important    seria donar regularitat tota la temporada i no només als finals de la temporada. El que haig d'intentar és donar el mateix al llarg de tota la lliga.  

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *