RECÀRREGA DE BATERIES

La plantilla del primer equip del PROINOSA Igualada torna aquest dilluns a l'activitat després que els jugadors han difrutat d'un cap de setmana de descans ja que el partit corresponent a la 26 jornada de la Ok LLiga el van disputar dimarts contra el Vic a les Comes amb empat a 2 final. El cos tècnic de l'IHC ha dissenyat una setmana de recàrrega de piles aprofitant que el cap de setmana que vé l'equip tampoc no tindrà partit. Per aquest motiu s'han programat 5 entrenaments, 4 sessions de dilluns a dijous i l'última que es pot convertir en un partit amistós aprofitant que hi ha altres conjunts de la Ok Lliga que estan en la mateixa situació. Si no es concretés el partit es substituirà per una altra sessió a les Comes. Tarrida ja ha deixat clar que seran entrenaments en que es carregarà molt físicament perquè arriba el moment decisiu a la lliga i l'equip ha d'acabar la feina feta a la lliga regular assegurant primer la classificació pel play-off, cosa que es podria aconseguir amb una victòria més, ja que ara mateix queden 12 punts en joc i el nové classificat està a 9 punts dels igualadins. Curiosament aquest nové classificat és el Tenerife, el pròxim rival de l'IHC. Per tant si els igualadins aconseguíssin trencar amb el malefici que els persegueix al Pancho Camurrias i hi obtenen la primera victòria de la història, la classificació pel play-off seria automàtica. A partir d'aquí l'objectiu dels igualadins  passaria per conservar o millorar si és posible el seté lloc actual per evitar així el FC Barcelona als quarts de final.

El PROINOSA IHC no ha tingut partit aquest cap de setmana però si que s'ha disputat competicions europees i els partits que faltaven de la 26ena jornada de la OK LLiga. I en aquests partits s'han produit dues bones notícies per jugadors amb història igualadina. Guillem Cabestany ha tornat a jugar després d'estar lesionat durant moltes setmanes. Ho va fer a la LLiga Europea en la victòria del Reus davant del Porto per 3 a 1 i el Cabe va fer un dels 3 gols del seu equip. L'altre ex-IHC és Joan Manuel Rubio que després d'haver deixat Asturies estava sense equip. Aquest cap de setmana ha tornat a jugar amb el seu nou club, el Massanet, tot i que sense massa sort ja que el Shum va perdre a Vigo per 3 a 1 i el mateix Rubio va veure la targeta vermella per acumulació.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *