RÈDITS D’UNA SETMANA DIFÍCIL

La plantilla del PROINOSA Igualada ha arrencat la setmana amb la determinació de treure'n resultats positius d'una circumstància negativa com és la no-presència a Alcoi el cap de setmana que vé. Per això el primer entrenament va ser d'alta intensitat. Va ser una sessió llarguíssima en la qual es va treballar bàsicament els 1 contra 1 i que va deixar Albert Tarrida "bastant content", paraules que en boca d'un mister tan exigent com el de l'Igualada es poden traduir amb una nota alta per l'esforç dels jugadors a la pista. La realitat és que aquest tipus de treball serà el predominant durant tota la setmana. S'ha previst carregar fort per després buscar dues setmanes de treball de més qualitat i no tant volum.

La setmana servirà també als jugadors per fer introspecció i per adquirir les dosis necessàries de ràbia per no ser a la Copa del Rei, que després poden ajudar molt en el tram final de la temporada. Segurament pel cap de cadascun dels jugadors passaran imatges dels partits disputats a la primera volta, de moments claus que podrien haver donat la volta a la situació i permetre ara afrontar la preparació final per la competició del KO. I és que no hem d'oblidar que malgrat haver estat la pitjor primera volta dels últims 19 anys l'IHC es va quedar a 1 punt d'entrar a la Copa. I encara més. Que en circumstàncies "normals" ara mateix els igualadins serien un dels 8 finalistes. Perquè de les últimes 9 edicions de la Copa, des que es va començar a aplicar la fase final de 8, només en dues ocasions no hi ha entrat el vuité classificat perquè hi havia de participar l'equip organitzador, encara que tingués una classificació pitjor (Lloret 2006 i Alcobendas 1999). L'IHC n'ha sortit clarament perjudicat d'això. No és cas de lamentar-se'n perquè ja se sabien les condicions i perquè l'absència està motivada més per errades pròpies que per conjuntures ocasionals adverses. Però això ha de donar més arguments al rearmament moral que l'equip està protagonitzant en aquesta segona volta amb la voluntat inèquivoca final de tancar la temporada amb les bones sensacions que es mereix el treball que jugadors i tècnics porten fent des del mes d'agost.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *