CÀCERES I BUSQUETS, DOS ANYS MÉS

El PROINOSA Igualada HC ha arribat a un acord de renovacióp amb els jugadors David Càceres i David Busquets`per les pròximes dues temporades. Els dos David han firmat aquest dimarts a la tarda el nou contrcate.

Amb la renovació, David Càceres, capità de l'equip, es convertirà en el jugador que haurà vestit en més ocasions la samarreta de l'IHC a la Ok Lliga (abans Divisió d'Honor) superant mites del club com Santi Carda o Albert Folguera. Càceres de 33 anys porta ja 12 temporades a l'equip al qual hi va arribar procedent del Vic, tot i que s'havia format a la base del FC Barcelona i del Santa Isabel. Per la seva banda Busquets de 30 anys continuarà al club on va començar com a jugador i on hi va guanyar les dues últimes copes d'Europa de l'entitat (al costat del mateix Càceres). Després de jugar a Itàlia amb el Novara i al FC Barcelona Busquets va tornar a l'IHC ara fa 4 temporades.

Els dos jugadors, campions del mon a Macao amb la selecció catalana, acumulen un palmarés impressionant amb 7 Copes d'Europa entre els dos. Càceres n'ha guanyat 3, totes amb l'Igualada, a més d'1 lliga, 3 supercopes d'Europa, 3 lligues catalanes i 1 copa del Rei amb el FC Barcelona. Busquets té 4 Copes d'Europa (2 amb l'IHC i 2 amb el Barça), 4 lligues (1 amb l'IHC i 3 amb el Barça),2 copes del Rei,  5 supercopes d'Europa, 1 Lliga i 1 Copa Itàlia amb el Novara i 2 Copes Ibèriques.

Els dos David han estat amb els seus companys a la sessió d'entrenament d'aquest dimarts, en que els jugadors igualadins han fet bàsicament exercicis de 2X2 i també han fet treball de peses. S'ha confirmat, d'altra banda, que el PROINOSA IHC jugarà dissabte a 3/4 de 6 un partit d'entrenament a les Comes contra el Voltregà d'Albert Folguera. Després de la sessió de preparació d'aquest dimarts els dos jugadors acabats de renovar han expressat la seva satisfacció a la mevaweb.

D.CÀCERES

P- Satisfet, David?

CÀCERES- Si, molt content perquè m'he sentit molt valorat. Vaig renovar en 5 minuts. Estic molt content i la directiva també m'ha dit que ho estava.

P- Ja fa 12 temporades que vas arribar. Te'n recordes del teu primer dia?

CÀCERES- Si. Tinc records de les converses amb el Figueroa i amb el Santacana…

P- I t'haguessis imaginat mai que hi estaries tants anys?

CÀCERES- La veritat és que quan venia a les Comes a veure els play-offs amb aquell gran equip del Dream-Team mai no m'hauria imaginat que algún dia podria ser el jugador que més partits hauria jugat a la Divisió d'Honor, ara Ok Lliga, amb la samarreta de l'IHC. Si no recordo malament l'Albert s'hi va estar 12 anys i el Santi 11. Per a mi és una sensació fantàstica.

P- I qui diu 14 en diu molts més, no David?

CÀCERES- Home. Primer em plantejo fer els anys previstos. Esperem que si, que estigui bé com fins ara i amb les mateixes ganes i potser encara podria seguir més temps.

D.BUSQUETS

P- També plenament satisfet, David?

BUSQUETS- Si, si. Molt content. satisfet de poder estar 2 anys més amb l'Igualada.

P- I amb ganes de poder oferir temporades rodones.

BUSQUETS- Si, si. Amb moltes ganes. Més que amb les que vaig començar aquesta que ja eren moltes. Teníem molta il.lusió. Les coses no han sortit prou bé però seguirem treballant perquè volem fer història. Volem gunayar un títol per l'IHC que tant temps fa que esperem.

P-Seguirem endollats a l'electricitat d'un Busquets en el moment òptim d'experiència.

BUSQUETS- Home, si. Porto molts anys jugant a hoquei. En tinc 30 i crec que és una bona edat perquè acumules molta experoència i jo he tingut la sort de jugar en grans equips. Espero poder ajudar a l'equip aportant aquesta experiència. Jo soc sobretot un lluitador. I també crec que tinc un caràcter guanyador i aixpo és el que seguiré donant a la pista.

P- I després dels dos anys?

BUSQUETS- Quan acabin veurem com estem de ganes i de motivacions. I de forma. Ara vull disfrutar d'aquests dos anys i quan arribi ja ho veurem. Ja ho decidirem.

 

 

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *