RAVENTÓS NO CONTINUARÀ

El PROINOSA Igualada ha completat el tercer entrenament de la setmana amb el retorn de David Càceres com a fet més destacable. El capità ha explicat però que ha notat molesties: "Encara em fa mal. Demà hi tornaré, amb compte i si em segueix fent mal ho tornarem a mirar amb els metges". Tot i la tornada de Càceres la notícia d'aquest dijous ha estat la confirmació  per part del club que Jordi Raventós no continuarà la pròxima temporada. En una nota oficial l'Igualada Hoquei Club ha confirmat que Raventós, quedarà lliure al final d'aquesta temporada tot i tenir encara un any més de contacte amb el club. La directiva de l'IHC li va comunicar la decisió en una reunió dilluns passat i el va autoritzar a fer les gestions que cregui necessàries amb els clubs interessats en la seva contractació per la próxima temporada.

Jordi Raventós, el Baba, és un defensa-mig de 25 anys, sortit de la pedrera de les Comes i que portava 5 temporades al primer equip, des de la temporada 2001-2002, amb el parentesi d'un any, 2002-2003, en el qual va jugar com a cedit al Vilafranca. En aquestes cinc temporades Raventós ha obtingut dos subcampionats de lliga (temp. 2001-2002 i 2003-2004, contra el FC Barcelona) i també de Copa del Rei (contra el Liceo l'any 2004 i contra el FC Barcelona l'any 2002). D'aquesta manera es va aclarint poc a poc el futur de l'equip per la pròxima temporada amb la continuitat de Càceres i Busquets ja assegurada i a falta de concretar els possibles reforços per la plantilla. Raventós ha explicat a la mevaweb les seves sensacions en un moment complicat com aquest.

P- Jordi, no continuaràs.

RAVENTÓS- Si. El club em va notificar que no comptaven amb mi pel pròxim any. Tinc un any més de contracte però em van dir que la millor solució seria trobar una bona sortida.

P- I que van pensar?

RAVENTÓS- Costa quan t'ho diuen. Et sap greu perquè estàs en el club de la teva vida, sempre he estat aquí i se't fa dur. Però és la decisió que han pres perquè creuen que pot beneficiar més al club. Ara miraré el futur, tant per tema esportiu com econòmic. ja veuré on acabo jugant.

P- No hi ha res en ferm?

RAVENTÓS- No, no. El tema encara està molt verd. M'ho van dir dilluns. He parlat amb algun club, però encara no hi ha res.

P- Segur que molta gent desitja que la teva marxa sigui un parentesi i que puguis tornar en el futur. Tu t'ho planteges?

RAVENTÓS- Sempre he estat una persona de present. De no mirar a llarg termini. Primer haig de mirar on estaré l'any que vé. I quan abans millor perquè serà bó per tots. I a partir d'aquí ja es veurà. Intentar planificar a llarg termini no és realista.

P- Però a tu et faria il.lusió? O t'ho dic d'una altra manera. Tu sempre portaràs aquests colors, no?

RAVENTÓS- Està clar. Si algún club puc estimar sempre és l'Igualada. L'aficionat sempre m'ha tingut molt apreci i jo a ells. És el club de la meva vida i passi el que passi és on hi hauré estat més anys. I això no es pot esborra. I la il.lusió de tornar?. Et seré franc. Sempre tens la il.lusió de poder demostrar que jo valia per aquest club.

P- Que t'ha faltat aquí per poder-ho acabar de demostrar ?

RAVENTÓS- Suposo que ha faltat el punt de consolidació, de regularitat, de confiança de l'entrenador. És el que més m'ha faltat. El punt final per acabar d'enlairar.

P- I deu ser això el que buscaràs ara. Poder-te sentir important en un equip.

RAVENTÓS- Si, això, sentir-me important. Quan un jugador juga força minuts se sent importnat, una peça fonamental dins de l'equip. Tothom ho necessita per valorar-se a si mateix, per sentir-se realitzat i per disfrutar jugant, que és al cap i a la fi el que més importa.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *