EL PROINOSA IHC TANCA SETMANA IGUAL QUE LA VA COMENÇAR

El PROINOSA Igualada arriba a aquest cap de setmana de descans per l'ajornament del partit de Mataró amb les mateixa preocupació amb la que va començar la setmana en relació a l'estat de dos dels seus jugadors més importants: David Càceres i Edu Fernàndez. El capità no s'ha entrenat aquest divendres. Ha estat corrent al marge del grup i dilluns tornaran a fer una revisió del canell esquerre afectat per un cop d'estic  aterra durant el partit contra el FC Barcelona. L'Edu, en canvi, si que ha fet el mateix treball que la resta de companys però ha hagut de retirar-se abans d'hora perquè li han tornat a apreixer els marejos que el perseguiexen des de la topada amb Jordi Bargalló en el partit de Tenerife ara ja fa 13 dies. En principi totes les proves que se li han fet al màxim golejador igualadí han descartat cap lesió però la realitat és que les molesties no acaben de desaparèixer.

L'Igualada no juga aquest cap de setmana (el Mataró va demanar l'ajornament perquè el seu equip femení disputa la fase final de la Copa de la Reina) però si que es disputa tota la 29ena jornada de la Ok LLiga, en la qual poden quedar aclarides algunes coses: Per exemple dos dels llocs de descens, si Massanet i Vigo no guanyen els seus partits a casa contra Liceo i Reus. L'Alcoi també necessita la victòria contra el Vilanova per seguir tenint opcions de salvar-se. I el Voltregà pot quedar fora definitivament del perill si guanya a la pista del Lloret que ja no s'hi juga res. Pel que fa a les posicions de play-off, Tenerife i Blanes es disputen el vuité lloc al Pancho Camurria. Fins i tot el PROINOSA sense jugar podria assegurar-se matemàticament el 7è lloc si els de la Selva no obtenen el triomf a les Canàries.

Per acabar algunes confirmacions de mercato. El Noia ha anunciat les renovacions de De Moya, Varias, Esteve i Selva i el fitxatge de l'ex-igualadí Guillem Cabestany. I a Vilanova ja se sap que continuaran Julibert i Boira.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *