EL PROINOSA ASSEGURA EL 7è LLOC SENSE JUGAR

El PROINOSA Igualada s'ha assegurat aquest cap de setmana, sense jugar, el 7è lloc de la classificació gràcies a la derrota del Blanes per 3 a 1 a Tenerife. Ara els canaris superen al de la Selva de 2 punts (40 a 38) i es queden només a 3 punts dels igualadins, això si amb un partit més i amb el gol average en contra. Al final aquell empat al Pancho Camurrias, 3 a 3, que va deixar un sentiment agredolç a l'expedició igualadina s'ha acabat convertint en decisiu per mantenir la plaça que permet evitar el FC Barcelona als quarts. L'IHC serà 7è faci el que faci en els dos partits que li queden: l'ajornat a Mataró i a casa contra el Massanet. Això no vol dir que siguin partits sense trascendència, especialment el primer. Després dels resultats d'aquesta 29 jornada, amb els descensos ja confirmats de Shum i Vigo, el partit que els igualadins han de disputar al pavelló de Cirera ha agafat encara més trascendència. La tercera plaça de descens se la disputen l'Alcoi, que va perdre a casa per 6 a 7 contra el Vilanova tot i un hat trick de Raül Marin, i el mateix Mataró. Els maresmenc tenen aventatge perquè ara mateix disposen de dos punts d'aventatge sobre els alacantins i per tant tenen dues opcions de salvar-se: la primera contra l'Igualada i encara una última a la pista del Lleida. En canvi, l'Alcoi necessita dues punxades del mataró convinades amb una victòria a Voltregà, equip per cert que s'ha tornat a salvar una temporada més. Sigui com sigui, i prescindint de les caramboles que poden acabar provocant, els igualadins es prenen els dos partits que resten amb l'exigència màxima perquè això serà el que es trobaran al play-off contra un dels candidats al títol, el Reus Deportiu. Per cert, ja hi ha resultats definitius d'aquella enquesta que el web Reus24 feia entre els aficionats roig-i-negres sobre quin rival preferien per quarts. I definitivament al Baix Camp no volen veure a l'IHC. De llarg és l'equip que menys vots ha tingut, un 7.9% lluny del 12.66 del Liceo, 24.05 del Vilanova o del 55.7% del més votat, el Blanes.

La plantilla igualadina reprendrà el treball amb la sensació estranya de trobar-se amb part de la feina feta (la consecució matemàtica del 7è lloc) però amb l'obligació de rematar-la, acabant primer bé la lliga regular i després buscant la sorpresa a Reus. El principal maldecap, ara mateix, per aconseguir això són les molesties físiques que arrosseguen dos homes bàsics com Càceres i l'Edu. Aquest inici de setmana serà clau per comprobar-ne la seva evolució. En aquest sentit, el capità té fins i tot hora per un nou exàmen del canell esquerre amb els doctors del club.

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *